VIPstore kuukauden tarjoukset

VIPstoren kuukausittaiset tarjoussivut löydät aina täältä. Kaikkiin tarjouksiin pääset kätevästi suoraan TÄSTÄ

Kun haluat jättää tilausta, voit lisätä tuotteet ostoskoriin ja ottaa ruudunkaappauksen, tai ota tuotteen nimi ja tuotevariaatiot ylös. (koko, väri tms)

Voit laittaa tilausta vaikka tuote kerrallaan whatsappiin, messengeriin tai instagramin directiin, yhtälailla vaikka sähköpostilla, viestillä ja vaikka soittaen. Myös kotisivuilla yhteystietosivulla löytyy lomake, jota kautta voit laittaa tilauksen tai muuta kyselyä.


MAALISKUU

Pyydä tarjous

Suositut Jämpi koiratarhat saatavilla useassa korkeudessa, värissä ja mallissa Suomen suurimmasta valikoimasta.

Tutustu valikoimaan ja kysy minulta tarjous JUURI SINULLE. Jämpti sinkitty pro tarha on käytössä myös omassa pihassani, tarvittaessa voi tulla katsomaan paikan päälle. Tarhaan saa runsaasti erilaisia lisävarusteita.


1st Choice poistuu valikoimasta

st Choice -täysravinnot poistuvat valikoimasta valmistajan päätöksestä lopettaa ruokien vienti Eurooppaan
1st Choice -täysravintojen kanadalainen valmistaja lopettaa tuotteidensa viennin Eurooppaan, minkä seurauksena merkki jää pois VIPstoren valikoimasta. 1st Choice on ollut valikoimassamme vuodesta 2004, joten kyseessä on pitkän yhteistyön päättyminen ja todella moni koira ja kissa joutuu tämän seurauksena vaihtamaan pois tutusta ruokamerkistä. Tämä on todella harmillista. 1st Choicen saatavuus ei lopu heti, täydennyskuormat  on tulossa vielä lokakuussa ja loppuvuodesta. Suosittelemme ensisijaisesti 1st Choicen tilalle koirille ProBoosteria ja muina vaihtoehtoina Opti Lifea ja Riverwoodia. Kissoille vaihtoehdoiksi suosittelemme Opti Lifea ja Riverwoodia. Olemme laatineet listan suosittelemistamme, parhaiten käytettyä 1st Choice -ravintoa vastaavista täysravintovaihtoehdoistamme. 

Ruuanvaihtamisessa kannattaa aina muistaa siirtyminen uuteen ruokaan vaiheittain. Uutta ja vanhaa ruokaa sekoitetaan keskenään vähintään kymmenen vuorokautta. Näin minimoidaan mm. ruuanvaihdoksessa toisinaan ilmenevien vatsavaivojen riski. Hidas vaihtaminen on erityisen tärkeää silloin, kun lemmikki siirretään enemmän hiilihydraatteja sisältävästä täysravinnosta vähähiilihydraattisempaan, runsaasti eläinvalkuaista sisältävään ravintoon.


Hevosrehut ja lemmikitarvikkeet Savonlinnassa ja lähiympäristössä

YHTEYSTIEDOT

p. 050 351 7829
sähköposti: info@ani-well.fi

SOME

Instagram

Facebook