VIPstore jälleenmyynti

Mikä VIPstore?

VIPstore on kotimainen perheyritys, joka toimii maahantuojana lemmikitarvikkeille. Heidän myyntikanava on ollut alusta asti VIPstore-edustajat kautta maan, joiden kautta tuotteita ensisijaisesti myydään. Me olemme tavallisia koiraharrastajia, koirakasvattajia, pienyrittäjiä, jotka tekevät jälleenmyyntiä myös  vain sivutyönään.

VIPstorelta löytyy myös oma verkkokauppa. Hinnat ja tarjoukset siellä ovat samoja kuin jälleenmyyjänkin kautta, mutta säästät toimituskulut ostaessasi tuotteet jälleenmyyjän kautta ja tuet samalla pienyrittäjyyttä :) 

Olen toiminut VIPstoren jälleenmyyjänä vuodesta 2009 saakka. Vipillä on erittäin kattava valikoima lemmikkitarvikkeita ja ruokia kissoille ja koirille, vähän löytyy myös pieneläimillekin. Uutuuksia tulee jatkuvasti ja tarjouksia on koko ajan. 

Kiinnostaako sinua VIPstore jälleenmyyjänä toimiminen, ota yhteyttä niin kerron lisää!


  Kaikki VIPstoren tuotteet saat kauttani rahtikuluitta, poislukien koiratarhat -ja kopit. Näistä kannattaa tosin pyytää tarjous, niin voidaan saada toimituskulutkin pois ;)

Teen tilaukset säännöllisesti muutaman kerran kuussa tai heti tarpeen mukaan. Tuotteet saapuvat nopeasti, tavallisesti  yhden kahden arkipäivän sisällä. En siksi varastoi tuotteita turhaan.

Ruokatilauksissa on hyvä tehdä tilaus ajoissa, ettei ruoka pääsee loppumaan, jos toimituksissa sattuukin olemaan ruuhkaa.

Ota rohkeasti siis yhteyttä, niin kerron lisää!

VIPstoren sivuille pääset painikkeen kautta

Aina kuun vaihteessa VIPstore julkaisee "kuukauden tarjoukset", jotka ovat voimassa koko kuukauden.

Julkaisen tarjoukset täällä ja Instagramissa, mikäli seuraat tilejä, eivät tarjoukset mene taatusti ohi.

Voit tilata kuukauden tarjoukset myös sähköpostiin. Kuukauden tarjoukset-kirje toimitetaan kerran kuukaudessa ja usein Black Friday-tarjoukset vielä extrana.

 Postituslistalta voi erota milloin tahansa. Tilaa kirje tästä laittamalla minulle sähköpostia tai alempaa linkistä.

Katso tuotteet ensin VIPstoren sivuilta.

ÄLÄ TILAA VERKKOKAUPAN KAUTTA, jotta saat tuotteet ilman kuluja!

Ota ylös tuotteen nimi tai tuotenumero, mahdolliset eri variaatiot (koko,väri)

Tilaukset voi laittaa usealla tavalla:

  • Sähköpostiin tilaukset@ani-well.fi. 
  • Whatsappiin 050 351 7829 tai tekstiviestillä ja soittaen
  • Instagram DM kautta
  • Tilauslomakkeella (kuukaudentarjous sivulla)
-

KOIRATARHA SUUNNITELMISSA?   

KYSY TARJOUS

Suositut Jämpi koiratarhat saatavilla useassa korkeudessa, värissä ja mallissa Suomen suurimmasta valikoimastaTutustu valikoimaan ja kysy minulta tarjous JUURI SINULLE. Jämpti sinkitty pro tarha on käytössä myös omassa pihassani, tarvittaessa voi tulla katsomaan paikan päälle. Tarhaan saa runsaasti erilaisia lisävarusteita.

Kivalo vaatesarja

Uusi Kivalo mallisto saapunut ja tilattavissa. Tutustu valikoimaan painikkeesta, joka ohjaa sinut VIPstoren sivuille.

Tilaa VIP:n kuukausitarjoukset sähköpostiin

VIPstoren tarjoukset-kirje lähetetään kerran kerran kuukaudessa. Voit koska tahansa perua uutiskirjeen, kirjeen lopussa olevasta linkistä