Marstall Vito 20 kg

Marstall Vito 20 kg

48,00 €
sis. 14 % ALV
Viljaton mysli kaikille hevosille, joilla on ruokinnasta johtuvia aineenvaihduntaongelmia. Kehitetty erityisesti EMS, PSSM, Cushing, myopatia sairastaville
Toimitus 1-2 arkipäivää

Vito on viljaton mysli kaikille hevosille, joilla on ruokinnasta johtuvia aineenvaihduntaongelmia. Tärkkelys- ja sokeripitoinen seos ei sisällä melassia ja sisältää runsaasti raakakuitua ja öljyä sekä E-vitamiinia, sinkkiä ja seleeniä.

Jos hevosella on diagnosoitu aineenvaihduntasairaus, kuten "polysakkaridivarastomyopatia" ( PSSM ), hevosen metabolinen oireyhtymä ( EMS ) tai Cushingin tauti, tämä ei välttämättä tarkoita, että se olisi pois käytöstä ratsastus- tai ajohevosena. Koordinoidun kasvatus-, koulutus- ja ruokintakonseptin ansiosta nämä hevoset voivat nauttia elämästä täysillä.

  • Vito perustuu heinäkuituihin eikä sisällä viljaa eikä melassia. 
  • Vähäsokerisena ja tärkkelyspitoisena myslinä Vito on ihanteellinen rehu hevosille, joilla on aineenvaihduntaongelmia, sokeri- ja tärkkelys-intoleranssi tai taipumus rehuun liittyvään laminiittiin.
  • Vito sisältää paljon sinkkiä, E-vitamiinia ja omega-3-rasvahappoja, mikä tarkoittaa, että se täyttää tieteelliset suositukset. Korkean öljypitoisuuden ansiosta marstall Vito toimittaa myös urheiluhevosille paljon energiaa, viljatonta ja hellävaraista vatsalle. 
  • Täydennetty maukkailla luonnollisilla ainesosilla, kuten porkkana- ja valkosipulihiutaleilla.
  • Hammasongelmien tai kiireessä syöville hevosille suositella tarjoilua veteen liotettuna

Ainesosat:

Ruoho, kuivattu korkeissa lämpötiloissa (82,00%), rypsiöljy, jalostettu. (5,00%), sinimailas , korkeassa lämpötilassa kuivattu (4,00%), porkkanahiutaleet (3,00%), kuivattu rypäleen puristemassa (1,20%), natriumkloridi (0,90%), kalsiumkarbonaatti (0,70%), valkosipulihiutaleet (0,50%) , pellavansiemen (0,50 %), monokalsiumfosfaatti (0,50 %), magnesiumoksidi (0,35 %), panimohiiva (0,25 %)

ADMR-yhteensopiva FN 1.1.2019:n mukaan.

Katso tuotetietoja tarkemmin avaamalla tuotekortti TÄSTÄ


ps. Marstall on laadukas Saksalainen premium tason rehu. Ohjeelliset annostusohjeet ovat suunniteltu Saksan olosuhteisiin, missä hevosen tärkeintä ravintoa, heinää annetaan vähemmän ja se on huonompilaatuistempaa kuin meillä Suomessa. Suosittelemme aloittamaan pienemmillä annostuksilla 

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.