Marstall Turnier 20 kg

Marstall Turnier 20 kg

37,50 €
sis. 14 % ALV
Nopeaa energiaa, silloin kun sitä eniten tarvitaan! Voimamysli, sisältää 40 % kauraa.
Toimitus 1-2 arkipäivää

Voimamysli, sisältää 40 % kauraa

Tasapainoitettu mysli erityisesti kilpahevosille. Olipa kouluratsastuksessa, hyppyssä, kilpailussa, ajossa tai kilparadalla - hevoset tarvitsevat energiaa kaikkialla ja sen on oltava saatavilla nopeasti. Marstall Turnier on ihanteellinen rehu, koska siinä on korkea kaurapitoisuus ja runsaasti hydrotermisesti pilkottua viljaa. Käsittely mahdollistaa ohran ja maissihiutaleiden nopean hyödyntämisen ohutsuolessa ja energiana.

Energiatarpeen lisäksi marstall- turnausten vitamiini-, kivennäis-, hivenaine- ja elektrolyyttipitoisuudet sovitetaan myös urheiluhevosten suorituskykyyn. E-vitamiini tukee lihasten toimintaa ja uusiutumista huippukuormituksen jälkeen, kun taas magnesium voi parantaa hevosen keskittymiskykyä kilpailun aikana.

Mysli sopii  hevosille, joilla on keski- tai korkea työintensiteetti, ainoana tiivistetyn rehuna asianmukaisesti lasketulla heinäannoksella. Vitamiini- tai kivennäistuotteiden lisäannostelu ei ole välttämätöntä edes korkealla suorituskyvyllä.

Ainesosat:

Kaura (40,00%), ohrahiutaleet (25,00%), maissihiutaleet (17,00%), juurikasmelassi (4,00%), vehnäjauholeseet ( 3,90 %), juurikasmelassimassa (2,30%), vehnärehujauho (2,30%) , kuiva rypäleen puristemassa (1,30 %), kalsiumkarbonaatti (0,90 %), natriumkloridi (0,30 %), monokalsiumfosfaatti (0,25 %), panimohiiva (0,25 %), magnesiumoksidi (0 ,10 %)

ADMR-yhteensopiva FN 1.1.2019:n mukaan.


Katso tuotetietoja tarkemmin avaamalla tuotekortti TÄSTÄ


ps. Marstall on laadukas Saksalainen premium tason rehu. Ohjeelliset annostusohjeet ovat suunniteltu Saksan olosuhteisiin, missä hevosen tärkeintä ravintoa, heinää annetaan vähemmän ja se on huonompilaatuistempaa kuin meillä Suomessa. Suosittelemme aloittamaan pienemmillä annostuksilla 

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.