Marstall Sinfonie 15 kg

Marstall Sinfonie 15 kg

39,90 €
sis. 14 % ALV
Herkullinen yrttimysli, joka sisältää 16 erilaista tarkkaan valittua luonnonyrttiä, jotka stimuloivat verenkiertoa, aineenvaihduntaa ja avaavat hengitysteitä
Toimitus 1-2 arkipäivää

Sinfonie on kauraton, virkistävä ja vahvistava yrttimysli jokaiselle hevoselle. Sen monipuoliset aromaattiset yrtit takaavat elinvoiman, hyvän olon ja puhtaat hengitystiet. Se myös stimuloi verenkiertoa ja aineenvaihduntaa sekä lisää urheilullista suorituskykyä. Tämä tekee siitä ihanteellisen urheiluhevosen ruokinnan lisäämiseen sekä seniorihevosten ja yskivien hevosten tukemiseen. 

  • Sopii täydentämään päivittäistä ruokintaa. 
  • Myslin voi myös turvottaa (15 min) lämpimässä vedessä ja hevonen voi hengittää eteerisiä höyryjä syödessään. Limaa irrottavaa. Yrtit toimivat tällöin parhaimmillaan
  • Suosittelemme kuurin myös karvanlähdön aikana keväisin ja syksyllä.  Eteeriset öljyt vilkastuttavat aineenvaihduntaa ja nopeuttavat näin karvanvaihtoa.

Tieto yrttien voimasta on yhtä vanhaa kuin ihmiskunta. Otimme tämän tiedon reseptiin ja kehitimme Marstall Sinfoenien , aromaattisen, kaurattoman yrttimyslin, joka yhdistää yrttitarhan parhaat puolet luonnollisessa muodossa. Eteeriset öljyt elvyttävät sydän- ja verisuonijärjestelmää ja stimuloivat aineenvaihduntaa. Tämä lisää hevosen hyvinvointia ja suorituskykyä. Lisäksi sen sisältämät yrtit puhdistavat hengitysteitä ja niillä on antioksidanttisia, anti-inflammatorisia, immunomoduloivia ja diureettisia ominaisuuksia. Arvokkaiden ainesosien suojaamiseksi Marstall Sinfonie -pussit on varustettu kaksoiskalvolla.

E-vitamiini ja seleeni suojaavat solukalvoja vapailta radikaaleilta – erittäin reaktiivisilta happiyhdisteiltä, jotka hyökkäävät soluja vastaan – ja ovat todellisia tehosteita ylläpitämään ja tukemaan lihasten urheilullista suorituskykyä. Nämä ominaisuudet tekevät yrttimyslistä ihanteellisen ravitsemuskumppanin urheiluhevosille, vanhemmille tai yskiville hevosille.

  • Resepti sisältää yrttien lisäksi muita virkistäviä komponentteja, kuten panimohiivaa , mineraalipellettejä, pellavansiemen- ja sinimailasrakennetta – kaikki helposti sulavia ainesosia, jotka stimuloivat ruoansulatuskanavaa ja saavat turkin kiiltämään.
  • Marstall Symphony voi parantaa mitä tahansa rehua makunsa ansiosta riippumatta siitä, onko se kauraa vai täysrehuseosta, ja näin rohkaisee nirsojakin hevosia syömään. Yksi tai kaksi kourallista riittää.

Ainesosat:

Ohrahiutaleet (34,00%), maissihiutaleet (13,00%), ruoho, korkeassa lämpötilassa kuivattu (10,00%), vehnäjauholeseet ( 9,00%), juurikasmelassimassa, kuivattu (9,00%), juurikasmelassi (7,50%), sinimailas , kuivattu korkeissa lämpötiloissa (5,00%), yrtit (nokkonen, eukalyptus, korianteri, fenkolin siemenet, vaahtokarkin lehdet, timjami, kamomilla, sarviapila , koivunlehdet, anis , kuusen neulat, ribwort jauhobanaani, kumina, salvia, valkosipuli, kataja rakeet) (4, 00 % ) , pellavansiemen (3,00 %), kalsiumkarbonaatti (1,30 %), panimohiiva (0,75 %), natriumkloridi (0,50 %), kuiva rypäleen puristemassa (0,60 %), monokalsiumfosfaatti ( 0,25 % ) ), magnesiumoksidi (0,20 %)

ADMR-yhteensopiva FN 1.1.2019:n mukaan

Katso tuotetietoja tarkemmin avaamalla tuotekortti TÄSTÄ


ps. Marstall on laadukas Saksalainen premium tason rehu. Ohjeelliset annostusohjeet ovat suunniteltu Saksan olosuhteisiin, missä hevosen tärkeintä ravintoa, heinää annetaan vähemmän ja se on huonompilaatuistempaa kuin meillä Suomessa. Suosittelemme aloittamaan pienemmillä annostuksilla 

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.