Marstall Sensation Pro 15 kg

Marstall Sensation Pro 15 kg

56,00 €
sis. 14 % ALV
Terveyttä edistävä mysli. Uudentyyppinen rehu hevosille, joilla on korkea suorituskyky kilpailuissa ja harjoituksissa.
Toimitus 1-2 arkipäivää

Viljapohjaisena toimiva urheilumysli tuottaa paljon energiaa, mutta on samalla lempeä vatsalle ja ruuansulatukselle, koska sen tärkkelyspitoisuus on suhteellisen pieni. Se kattaa optimaalisesti vitamiinien ja mineraalien tarpeen eikä sisällä melassia. Sensation-Pro tukee hevosen tervettä ja hyvinvointia pitkään ja aktiiviseen elämään.

Koostumus: Hydrotermisesti käsiteltyjä viljahiutaleita. 

Ainesosat: kuumailma kuivattu laidunruoho, maissihiutale, soijahiutale, oluthiiva, kasviöljy, pellava- maarianohdake siemenöljy kuivattu puristemassa (aronia), puristettu chiasiemen, turvotettu hirssi, hernehiutale, kuivattu porkkana, oluthiiva (saccharomyces cerevisiae), ruusunmarja, merileväjauho, orapihlajan marjat, yrtit (timjami, fenkoli, kumina, kamomillan kukat), kuivattu johanneksenleipäpuu, monokalsiumfosfaatti, metyylisulfonyylimetaani (MSM), gojimarja, natriumkloridi, magnesiumoksidi.

Ruokintatietoa: Koska Sensation-Pro sisältää runsaasti hivenaineita ja D3- vitamiinia tulee aina ruokkia annettujen suositusten mukaan. Älä anna ylimääräisiä lisäravinteita, jotka sisältävät mineraaleja, hivenaineita ja vitamiineja (ellet ole varmistanut kokonaismäärät rehulaskurilla).

Avaamalla tuotekortin TÄSTÄ voit tutustua tarkemmin sisältöanalyysiin. 


ps. Marstall on laadukas Saksalainen premium tason rehu. Ohjeelliset annostusohjeet ovat suunniteltu Saksan olosuhteisiin, missä hevosen tärkeintä ravintoa, heinää annetaan vähemmän ja se on huonompilaatuistempaa kuin meillä Suomessa. Suosittelemme aloittamaan pienemmillä annostuksilla 

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.