Marstall Sensation Free 15 kg

Marstall Sensation Free 15 kg

61,00 €
sis. 14 % ALV
Terveyttä edistävä, viljaton rehu hevosille, jotka tekevät kevyttä työtä tai ovat toipilaana.

Se on suunnattu myös hevosille, joilla on aineenvaihdunnan häiriöitä jotka edellyttävät vähän sokeria ja tärkkelystä sisältävää ruokavaliota. 

Ei sisällä viljaa, siinä on paljon raakaproteiinia joka imeytyy ohutsuolessa.

Sensation-Free tukee kokonaisvaltaisesti hevosen tervettä ja hyvinvointia pitkään ja aktiiviseen elämään. Yksi annos päivässä kattaa optimaalisen tarpeen

Ainesosat: kuumailma kuivattu laidunruoho, kuivatun rypäleen puristejäännös, soijahiutale, oluthiiva, kuivattu puristemassa (aronia), puristettu chiasiemen, kuivattu porkkana, ruusunmarja, kasviöljy (pellava- maarianohdake siemenöljy), oluthiiva (saccharomyces cerevisiae), orapihlajan marja, yrtit (timjami, fenkoli, kumina, kamomillan kukinto), kuivattu johanneksenleipäpuu, merileväjauho, sikurimassa, gojimarja, monokalsiumfosfaatti, metyylisulfonyylimetaani (MSM), natriumkloridi, magnesiumoksidi.

Ruokintatietoa: Koska Sensation-Free sisältää runsaasti hivenaineita ja vitamiinia tulee aina ruokkia annettujen suositusten mukaan. Älä anna samanaikaisesti hevosellesi muita lisäravinteita jotka sisältävät mineraaleja, hivenaineita ja vitamiineja (ellet ole varmistanut annoksen kokonaismääriä rehulaskurilla). Suosituksemme perustuu aina heinän osuuteen, joka tullee olla vähintään 1,5 kg per 100 kg/ elopainoa, huomioi tarvittava energiamäärä. Tosiasia on, että jos eri täydennysrehuja yhdistelee toisiinsa ilman pitoisuuslaskelmia voi se johtaa mineraalien, hivenaineiden ja vitamiinien yliannostukseen tai yksittäisten ainesosien puutokseen. 

Sensation-Free:tä voidaan antaa kuivana tai veteen sekoitettuna kuten Mashiä. Mysli vahvistaa optimaalisesti hevosen hyvää terveyttä ja elinvoimaa. 

Avaamalla tuotekortin TÄSTÄ voit tutustua tarkemmin sisältöanalyysiin. 


ps. Marstall on laadukas Saksalainen premium tason rehu. Ohjeelliset annostusohjeet ovat suunniteltu Saksan olosuhteisiin, missä hevosen tärkeintä ravintoa, heinää annetaan vähemmän ja se on huonompilaatuistempaa kuin meillä Suomessa. Suosittelemme aloittamaan pienemmillä annostuksilla 

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.