Marstall Senior Plus 20 kg

Marstall Senior Plus 20 kg

42,70 €
sis. 14 % ALV
Senior mysli, joka ottaa huomioon vanhempien ja toipuvien hevosten tarpeet ja on erityisen maukas, energiapitoinen ja hyvin sulavaa.
Toimitus 1-2 arkipäivää

Premium hevosrehu senioreille

■ Marstall Senior Plus stimuloi aineenvaihduntaa. 

■ Merileväjauheella katetaan vanhempien hevosten ylimääräiset vitamiinitarpeet, kuten A-, E-, B- C -vitamiinit.

■ Sisältää myös paljon hivenaineita; kuparia, sinkkiä, jodia ja seleeniä ja estää säännöllisesti ruokkimalla ikään liittyvää laihtumista.

Hydrotermisesti käsiteltyjä viljahiutaleita. 

Ainesosat: ohrahiutale (34 %), maissihiutale (27 %), kaurahiutale (10 %), kuivattu rypälepuristemassa (6 %), pellavansiemen (5 %), juurikasmelassi (4,5 %) pellavansiemenjauhe (3 %), oluthiiva (3 %), hernehiutale (1,5 %), mallasmäski (1,2 %), porkkanahiutaleita (1 %), kuivattu ruoho (1 %), natriumkloridi (0,6 %), merileväjauhe (0,5 %), kalsiumkarbonaatti(0,5 %), monokalsiumfosfaatti (0,3 %), magnesiumoksidi (0,25 %) 

Senior Plus sisältää hyvin sulavaa ja korkealaatuista energiaa, kuten hydrotermisesti käsiteltyä viljahiutaleita ja proteiinipituisia ravintoaineita. Helppo sulavuus sekä ravinto- ja vaikutusainepitoisuus pitävät huolta kaiken ikäisten hevosten runsaasta ja tasapainoisesta ravinnosta. Senior Plussaa voidaan tarvittaessa tarjota myös pehmennettynä esimerkiksi hammasongelmista kärsiville hevosille. Älä turvota kuumassa vedessä, jotta vitamiinit pysyvät tallessa. Tarjoa annos aina tuoreeltaan.

FEI EADCM vaatimusten mukainen


Katso tuotetietoja tarkemmin avaamalla tuotekortti TÄSTÄ


ps. Marstall on laadukas Saksalainen premium tason rehu. Ohjeelliset annostusohjeet ovat suunniteltu Saksan olosuhteisiin, missä hevosen tärkeintä ravintoa, heinää annetaan vähemmän ja se on huonompilaatuistempaa kuin meillä Suomessa. Suosittelemme aloittamaan pienemmillä annostuksilla 

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.