Marstall Senior-Aktiv 20 kg

Marstall Senior-Aktiv 20 kg

52,00 €
sis. 14 % ALV
Viljaton, helposti sulava mysli, joka on räätälöity erityisesti vanhojen hevosten tarpeisiin. Se edistää kehon aineen ylläpitoa ja jälleenrakennusta.
Toimitus 1-2 arkipäivää

Tukee hidasta ruoansulatusta ja immuunijärjestelmää. Senior-Active kattaa vanhempien hevosten toisinaan lisääntyneen vitamiinien ja kivennäisaineiden tarpeen ja stimuloi pureskelua. Tästä on hyötyä sekä vatsalle että psyykelle. Tarkoituksella vähennetty tärkkelyksen ja sokerin resepti sopii myös hevosille, joilla on herkkä aineenvaihdunta.

Senior-Active on viljaton rakennusmysli, joka tukee erityisesti lihasten ylläpitoa.

Vanhojen hevosten yksi tärkeimmistä tavoitteista on lihasten ja kehon aineen ylläpitäminen - erityisesti turkinvaihdon ja kylmän vuodenajan aikana. Senior-Active tarjoaa sinulle energiaa sekä kohdennettuja välttämättömiä, helposti sulavia aminohappoja, jotka hevosen keho pystyy hyödyntämään 100 %.

Vanhemmille hevosille on myös tärkeää tukea suolistoflooraa ja suoliston toimintaa. Tämä on ainoa tapa saada arvokkaita ainesosia ruoasta kehoon. Perinteisen pellavansiementen lisäksi marstall Senior-Aktiv sisältää myös mannaanioligosakkarideja ja ß-glukaaneja (lyhennettynä MOS). Tutkimusten mukaan nämä panimohiivan soluseinien komponentit muodostavat suoliston limakalvolle ehjän biokalvon, joka toimii esteenä saasteille. Samalla MOS sitoo mykotoksiineja ja taudinaiheuttajia suolistossa, jotta ne voidaan erittää. 

MOS ovat myös ravintoa hyville suoliston bakteereille (prebioottinen vaikutus). Yhdessä nämä ominaisuudet keventävät immuunijärjestelmän taakkaa.

Senior-Activeen lisätään hivenaineita orgaanisessa, siksi helposti käytettävässä muodossa. Tietenkin huomioitiin vanhojen hevosten lisääntynyt sinkin ja seleenin sekä A- ja E-vitamiinien tarve. Viljaton Senior Active sisältää paljon rakennetta, mutta ei melassia eikä sinimailasta ja sopii myös hevosille, joilla on aineenvaihduntaongelmia.


Ainesosat:

Korkeissa lämpötiloissa kuivattu ruoho, kuivattu rypäleen puristemassa (12,00%), soijauuttojauhe, soijapapuhiutaleet, pellavansiemen , kasviöljy (rypsi, puhdistettu), pellavansiemensulatettu, rypsiuuttojauhe, porkkanahiutaleet, panimohiivan soluseinät ( Saccharomyces cerevisiae ) (1,30%), kalsiumkarbonaatti, kurkumajuuri (leikattu) (0,50%), kasviöljy ( pellavansiemenöljy , maidon ohdakeöljy )

ADMR-yhteensopiva FN 1.1.2019:n mukaan

Katso tuotetietoja tarkemmin avaamalla tuotekortti TÄSTÄ


ps. Marstall on laadukas Saksalainen premium tason rehu. Ohjeelliset annostusohjeet ovat suunniteltu Saksan olosuhteisiin, missä hevosen tärkeintä ravintoa, heinää annetaan vähemmän ja se on huonompilaatuistempaa kuin meillä Suomessa. Suosittelemme aloittamaan pienemmillä annostuksilla 

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.