Marstall Naturell-Mix 15 kg

Marstall Naturell-Mix 15 kg

37,50 €
sis. 14 % ALV
Matalaproteiininen ja vähäsokerinen resepti ilman melassia ja kauraa - tarjoaa nopean, helposti sulavan energian ja vatsaystävällisen rakenteen ruokintaan
Toimitus 1-2 arkipäivää

Viljaton ja lisäaineeton Naturell-Mix myslisekoitus on monipuolinen luonnonmysli hevosille kevyelle tai keskitason rasitustasolle. Matalaproteiininen ja vähäsokerinen resepti ilman melassia ja kauraa – tarjoaa nopean, helposti sulavan energian ja vatsaystävällisen rakenteen jokaiselle ruokintakerralle.

Naturell-Mix on "erityyppinen mysli" maukas ja erityisen lempeä herkille ja allergiaan taipuville hevosille ja kiireesti syöville. Se sisältää omenaa ja porkkanaa. sekä arvokasta omega-3-öljyä. Ei lisättyjä vitamiineja tai kivennäisaineita

  • Hydrotermisesti pilkottuihin viljahiutaleisiin (ilman kauraa ) perustuva vähäproteiininen ja vähäsokerinen luonnonmysli on helposti sulava ja - pehmeän timotein rakenteen ansiosta - erityisen rohkaisevaa pureskella.
  • Helposti sulavien murohiutaleiden ja vähäproteiinisen reseptin ansiosta marstall Naturell-Mix on monipuolinen, lisäaineeton mysli.
  • Vähäproteiininen ja vähäsokeriinen resepti - ilman pellettejä, melassia ja kauraa - tarjoaa pirteille ja helposti ruokiville kaikenrotuisille hevosille kattavan, ravinteikaisen ja hellävaraisen ruoansulatuksen. 
  • Spelttikuori, omenan puristemassa, porkkanahiutaleet, pehmeä timotein rakenne ja runsaasti omega-3-rasvahappoja sisältävät öljyt tekevät marstall Naturell Mixistä ensiluokkaisen myslin "viileällä" energialla.

Hydrotermisesti pilkottu vilja (ilman kauraa) varmistaa hyvän rehun konversion ja optimaalisen suorituskyvyn kontrolloidulla temperamentilla. Timoteiruoho tuo mysliin erityisen pureskevan ja vatsaystävällisen rakenteen. Karkea, kuiturikas omenan puristemassa parantaa makua ja sen sisältämät pektiinit tukevat suoliston mikrobeja. Porkkanahiutaleet lisäävät luonnollista beetakaroteenia . Auringonkukansiemenet ja korkealaatuinen kasviöljy tarjoavat omega-3-rasvahappoja turkin kiiltoon ja "viileän" energiaan.


Ainesosat:

Maissihiutaleet (33,00%), ohrahiutaleet (33,00%), omenan puristemassa, kuivattu (18,00%), ruoho, kuivattu korkeissa lämpötiloissa ( Timothee ) (4,00%), auringonkukansiemenet (4,00%), rypsiöljy, raff . (3,00%), porkkanahiutaleet (3,00%)

ADMR-yhteensopiva FN 1.1.2019:n mukaan

Katso tuotetietoja tarkemmin avaamalla tuotekortti TÄSTÄ


ps. Marstall on laadukas Saksalainen premium tason rehu. Ohjeelliset annostusohjeet ovat suunniteltu Saksan olosuhteisiin, missä hevosen tärkeintä ravintoa, heinää annetaan vähemmän ja se on huonompilaatuistempaa kuin meillä Suomessa. Suosittelemme aloittamaan pienemmillä annostuksilla 

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.