Marstall Haut-Vital 15kg (UUTUUS)

Marstall Haut-Vital 15kg (UUTUUS)

59,00 €
sis. 14 % ALV
Viljaton, vähäenerginen mysli, joka on valmistettu erityisesti herkkäihoisille hevosille.
Toimitus 1-2 arkipäivää

Haut-Vital tuli Exzem ja Isländer myslien tilalle (valmistus loppunut), ollen paranneltu versio näiden parhaimmista ominaisuuksista.

Haut-Vital on viljaton mysli, joka on kehitetty erityisesti herkkäihoisille hevosille. Tämä pätee riippumatta siitä, ovatko iho-ongelmat jo näkyvissä vai eivät. Tämän vähäenergiaisen reseptin erikoisuus on ravitsevien ravintoaineiden korkea pitoisuus, joka on myös optimaalisesti saatavilla hevoselle. Huolella valitut ainesosat auttavat vahvistamaan ihon luonnollista toimintaa ja uusiutumista.

Hevoset, joilla on ihoärsytystä, hyötyvät Haut-Vitalin orgaanisesti sitoutuneista hivenaineista sinkistä , kuparista ja mangaanista . Komponentit, jotka sisältävät runsaasti elintärkeitä aineita, kuten merilevää, piimaaa, panimohiivaa , luonnonyrttejä, pellavansiemeniä ja välttämättömiä omega-3-rasvahappoja, pitävät myös ihosi elastisena ja immuunina. Luonnollinen rikkiyhdiste MSM, jota esiintyy luonnollisesti maaperässä ja siten Islannin ruohossa, tukee kehon luonnollista puolustuskykyä. Haut-Vital sisältää myös elintärkeää aminohappoa metioniinia puhtaassa muodossa, joka voidaan sulattaa ohutsuolessa. Se on välttämätön iholle, harjalle, hännälle ja turkille.

Korkean ravinnepitoisuuden ansiosta pienempi määrä tiivistettyä rehua riittää. Tämä yhdessä pehmeiden timoteinkuitujen kanssa, jotka edistävät pureskelua, auttavat suojaamaan maha-suolikanavaa. Syöttäessäsi suositusannosta, ei kivennäislisää tarvitse enää lisätä

Suositellaan syötettäväksi ainakin helmikuusta lokakuuhun. Voidaan ruokkia myös jatkuvasti

Lisää energiaa

OHJE:Marstall Haut-Vital on suunniteltu erityisesti vähäenergiseksi mysliksi. Sitä voidaan tarvittaessa täydentää Marstall Getreidefrei-Mix- tai Marstall Lein-Distel-ÖI-tuotteilla.

Ainesosat:

Ruoho, korkeissa lämpötiloissa kuivattu, omenan puristemassa , kuivattu, pellavan puristejauho, panimohiiva, yrtit (nokkonen, kamomilla , sitruunamelissa, voikukanjuuri, orvokkiyrtti, jauhobanaani, salvia, saksanpähkinän lehdet) (4,00%), ruoho, kuivattu korkeat lämpötilat ( timotei ), merileväjauho (3,00%), pellavansiemen, kasviöljy (rypsi, jalostettu), monokalsiumfosfaatti, porkkanahiutaleet, metyylisulfonyylimetaani (MSM) (0,55%)

Huomaa 48 tunnin odotusaika FN ADMR:n mukaan 1.1.2019 alkaen

Katso tuotetietoja tarkemmin avaamalla tuotekortti TÄSTÄ (tulossa)


ps. Marstall on laadukas Saksalainen premium tason rehu. Ohjeelliset annostusohjeet ovat suunniteltu Saksan olosuhteisiin, missä hevosen tärkeintä ravintoa, heinää annetaan vähemmän ja se on huonompilaatuistempaa kuin meillä Suomessa. Suosittelemme aloittamaan pienemmillä annostuksilla 

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.