Marstall Getreidefrei-Mix 15 kg

Marstall Getreidefrei-Mix 15 kg

39,90 €
sis. 14 % ALV
Viljaton ja lisäaineeton proteiinimysli ilman lisättyjä vitamiineja ja kivennäisaineita. Ei sisällä myöskään melassia eikä sinimailasta
Toimitus 1-2 arkipäivää

Getreidefrei-Mix on luonnollinen viljaton proteiini- mysli lihasten ylläpitoon. Luonnollinen mysli sisältää vain luontaisia ravintoaineita ja paljon pureskelua edistäviä kuituja. Erinomainen hevosille joilla on viljayliherkkyys tai hevosille joka tarvitsevat hyvin sulavan ruokavalion ja energiaa. llman lisättyjä mineraaleja, hivenaineita tai vitamiineja ja se voidaan yhdistää muihin rehuihin. 

Ei sisällä viljaa, melassia, eikä sinimailasta

Vanhat hevoset eivät ole ainoita, jotka reagoivat herkästi viljaan tai tarvitsevat aineenvaihduntaa hellävaraista ruokavaliota. Näissä tapauksissa marstall -viljaton sekoitus on ihanteellinen täydentämään annokset luonnollisella proteiinilla, koska viljattomat, vähätärkkelyspitoiset annokset ovat usein vähän proteiinia ja siten lihaksille välttämättömiä aminohappoja .

  • Luonnonmysli sisältää soijaa* Saksasta, herneitä ja pellavansiemeniä luonnollisina proteiinilähteinä .
  • Hellävaraisesti lämpimät ilmakuivatut Allgäun heinälastut ja pehmeä timothee-ruoho tekevät marstall -viljattomasta sekoituksesta vatsaan helpon ja helposti sulavan. 
  • Porkkanat tarjoavat myslissä luontaista beetakaroteenia ja ovat helppoja hyväksyä. Lisäksi korkealaatuinen pellavansiemenohdakeöljy yhdessä kullankeltaisten pellavansiementen kanssa antaa välttämättömiä omega-3-rasvahappoja ja varmistaa turkin kiiltoa.
  • Mineralisoituja pellettejä, lisäaineita, melassia ja sinimailasta vältettiin tarkoituksella tässä luonnollisessa myslissä, jotta se voidaan yhdistää mihin tahansa annokseen.

Ainesosat: 

Ruoho, kuivattu korkeissa lämpötiloissa (65,00%), soijahiutaleet (12,00%), ruoho, kuivattu korkeissa lämpötiloissa ( Timothee ) (5,00%), pellavansiemenet (5,00%), pellavansiemenjauho (5,00%), porkkanahiutaleet (3). 00%), kasviöljy ( pellavansiemenöljy , maidon ohdakeöljy ) kylmäpuristettu (3,00%), hernehiutaleet (2,00%)

ADMR-yhteensopiva FN 1.1.2019:n mukaan

Katso tuotetietoja tarkemmin avaamalla tuotekortti TÄSTÄ


ps. Marstall on laadukas Saksalainen premium tason rehu. Ohjeelliset annostusohjeet ovat suunniteltu Saksan olosuhteisiin, missä hevosen tärkeintä ravintoa, heinää annetaan vähemmän ja se on huonompilaatuistempaa kuin meillä Suomessa. Suosittelemme aloittamaan pienemmillä annostuksilla 

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.