Marstall Gastro Mysli 20 kg

Marstall Gastro Mysli 20 kg

42,00 €
sis. 14 % ALV
Hellävarainen vatsamysli puskuroi mahahappoja ja sopien myös hermostuneille hevosille. Viljaton ja melassiton: auttaa välttämään vatsan liiallista happamuutta.
Toimitus 1-2 arkipäivää

Gastro-Musli on suunniteltu nykyisten tieteellisten tutkimusten mukaan hevosille, joilla on herkkä vatsa tai vatsavaivoja. Lisäksi hermostuneet ja laihat hevoset hyötyvät myös viljattomasta, mahahappoa puskuroivasta ja samalla optimaalisesti käyttökelpoisesta reseptistä. 

  • Melassiton mysli on erittäin maukasta, sillä vatsavaivat hevoset ovat usein nirsoja.
  • Allgäu-heinäkuitujen ja pehmeiden Timothee-akanoiden ansiosta gastro-mysli on rakenteellisesti korkea. Tämä stimuloi pureskelua ja edistää siten syljen muodostumista. Yhdessä lisätyn bikarbonaatin kanssa tämä puskuroi mahahappoa. 
  • Viljaton, melassiton resepti auttaa myös estämään mahalaukun äärimmäistä happamuutta.
  • Rypäleen puristemassa tuo polyfenoleja marstall-gastromysliin , antioksidantit ja omega -3-rasvahapot tarjoavat lisätukea. Mannanoligosakkaridit ja ß-glukaanit tukevat terveellistä ruoansulatuskanavan ympäristöä edistämällä suoliston limakalvon luonnollista biofilmiä, tukemalla immuunijärjestelmää ja sitomalla mykotoksiineja. Niillä on myös prebioottinen vaikutus. 
  • Tämän mahamyslin ohutsuolen sulavan korkea proteiinipitoisuus tukee lihaksia ja auttaa erityisesti ohutvatsapotilaita saamaan lisää kehon massaa takaisin.
  • Koska stressi ja vatsavaivat kulkevat usein käsi kädessä, gastromysli sisältää ylimääräistä magnesiumia . Tästä eivät hyödy vain hermostuneet hevoset, vaan magnesium on tärkeää myös lihasten rentouttamisessa

Ainesosat:

Ruoho, kuivattu korkeissa lämpötiloissa (48,00%), kuivattu rypäleen puristemassa (15,00%), soijauuttojauhe (14,00%), pellavansiemenjauho (10,50%), kasviöljy (rypsi, puhdistettu) (4,00%), ruoho, korkea lämpötilakuivattu ( Timothee ) (3,00%), kalsiumkarbonaatti (1,00%), panimohiivan soluseinät ( Saccharomyces cerevisiae ) (1,00%), magnesiumoksidi (0,90%), natriumbikarbonaatti (0,80%), monokalsiumfosfaatti (0,50) %)

ADMR-yhteensopiva FN 1.1.2019:n mukaan

Katso tuotetietoja tarkemmin avaamalla tuotekortti TÄSTÄ


ps. Marstall on laadukas Saksalainen premium tason rehu. Ohjeelliset annostusohjeet ovat suunniteltu Saksan olosuhteisiin, missä hevosen tärkeintä ravintoa, heinää annetaan vähemmän ja se on huonompilaatuistempaa kuin meillä Suomessa. Suosittelemme aloittamaan pienemmillä annostuksilla 

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.