Marstall Freizeit 20 kg

Marstall Freizeit 20 kg

36,50 €
sis. 14 % ALV
Kauraton Freizeit on edullinen vapaa-ajan mysli jonka perustana ovat helposti sulavat hydrotermisesti käsitellyt viljahiutaleet.
Toimitus 1-2 arkipäivää

Hyvin sulava täysrehu, jossa paljon hyvin sulavia kuituja, mutta vain vähän energiaa ja proteiineja. Sopii stressaaville hevosille, ylipainoon taipuvaisille, toipilaille, tai kevyessä käytössä oleville hevosille. Ohjeiden mukaan annosteltuina sisältää tarvittavat vitamiinit ja kivennäiset

Kustannustehokas vaihtoehto kaikille myslin ystäville.

Hydrotermisesti käsiteltyjä viljahiutaleita. 

Ainesosat: ohrahiutale (20 %), maissihiutaleet (20 %), vehnälese (15 %), kauralese (12 %), juurikasmelassileike (12 %), maissigluteeni (6,5 %), vehnärehujauho (5,5 %), juurikasmelassi (4 %) kalsiumkarbonaatti (2 %), natriumkloridi (0,8 %), monokalsiumfosfaatti (0,7 %)

Ruokintatietoa: Tätä hevosten täydennysrehua tulee annostella vain tässä annettujen suositusten mukaan sen täydennys- rehuun verrattuna suuremman vitamiini ja hivenainepitoisuuden vuoksi. Huomioi annostelu- suositukset saadaksesi hevosellesi parhaan mahdollisen ja yksilöllisen ruokinnan. Suosituksemme perustuu aina heinän osuuteen, joka tulee olla vähintään 1,5 kg per 100 kg/ elopaino kohti /vrk.

FEI EADCM vaatimusten mukainen


Katso tuotetietoja tarkemmin avaamalla tuotekortti TÄSTÄ


ps. Marstall on laadukas Saksalainen premium tason rehu. Ohjeelliset annostusohjeet ovat suunniteltu Saksan olosuhteisiin, missä hevosen tärkeintä ravintoa, heinää annetaan vähemmän ja se on huonompilaatuistempaa kuin meillä Suomessa. Suosittelemme aloittamaan pienemmillä annostuksilla 

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.