Marstall Fohlen Mysli 20 kg

Marstall Fohlen Mysli 20 kg

46,90 €
sis. 14 % ALV
Korkealaatuinen ja helposti sulava, paljon kuparia sisältävä konsentroitu ensirehu varsojen ruokintaa 2. elinviikosta alkaen
Toimitus 1-2 arkipäivää

Varsa-mysli on tiivistetty, kuparirikas alkumysli, joka on tarkoitettu ruokintaan toisesta elinviikosta alkaen. Seos sisältää laadukkaita aminohappoja, maukasta rasvatonta maitojauhetta ja monia muita kasvun kannalta tärkeitä ravintoaineita.

  • Tukee luiden, nivelten ja lihasten tervettä kasvua.
  • Sisältää optimoidun aminohapposekoituksen, Marstall ProAmin- kaavan, lysiiniä, metioniinia, leusiinia jne., orgaanista seleeniä sekä korkealaatuista maitojauhetta. 
  • Kivennäisaineet ja vitamiinit pitävät huolta varsan hyvästä kasvusta ja terveellisestä luuston, nivelten ja lihasten kehityksestä. 

Tammanmaito ei voi enää täysin kattaa varsan ravintotarpeita ensimmäisen kuukauden jälkeen. Marstall- varsamysli tarjoaa myös varsallesi optimoidun seoksen välttämättömiä aminohappoja, ylimääräisiä määriä rasvatonta maitojauhetta, hydrotermisesti pilkottuja viljahiutaleita ja omega-3-rasvahappoja sisältävää öljyä - lisäenergiaa varten. 

Se on erityisen maukasta ja erittäin helposti sulavaa. Vitamiinit, kivennäisaineet, kuten kalsium, fosfori tai magnesium sekä hivenaineet , kuten kupari tai sinkki, on räätälöity kasvavien varsojen tarpeisiin ja varmistavat voimakkaan kasvun ja normaalin kasvun. Orgaaninen seleeni lisää myös elinvoimaa ja immuunijärjestelmää.

Säkki 20 kg. 1 litra Fohlenmysli = n. 500 g

Ainesosat: maissihiutale, ohrahiutale, soijajauho höyrykuumennettu, kaurahiutale, maissi, maissigluteenirehu, vehnäsuurimolese, rasvaton maitojauhe (2,5 %), juurikasmelassi, dekstroosi, raffi. rapsiöljy, monkalsiumfosfori, kalsiumkarbonaatti, natriumkloridi, magnesiumoksidi. 

ADMR-yhteensopiva FN 1.1.2019:n mukaan.


Katso tuotetietoja tarkemmin avaamalla tuotekortti TÄSTÄ


ps. Marstall on laadukas Saksalainen premium tason rehu. Ohjeelliset annostusohjeet ovat suunniteltu Saksan olosuhteisiin, missä hevosen tärkeintä ravintoa, heinää annetaan vähemmän ja se on huonompilaatuistempaa kuin meillä Suomessa. Suosittelemme aloittamaan pienemmillä annostuksilla 

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.