Marstall Fohlen-Mix 20 kg

Marstall Fohlen-Mix 20 kg

67,50 €
sis. 14 % ALV
Täydennysrehuna, ensipellettinä varsoille toisesta elinviikosta alkaen yhdessä litistetyn kauran kanssa.
Toimitus 1-2 arkipäivää

Ensipelletti varsoille. Fohlen- Mix on korkealaatuinen tiiviste, joka on valmistettu välttämättömistä aminohapoista, rasvattomasta maitojauheesta ja koordinoiduista vitamiineista, kivennäisaineista ja hivenaineista.

  • Voidaan käyttää aloitusrehuna 2. elinviikosta alkaen tai yhdessä viljan tai myslin kanssa nuorten hevosten kasvattamiseen. 
  • Maukkaat pelletit tarjoavat kasvavalle hevoselle välttämättömiä aminohappoja, joiden on todistetusti varmistanut paremman luuston kehityksen, voimakkaan kasvun ja vähäisen maksa-/munuaisrasituksen. 
  • Tasapainoinen vitamiinien, kivennäisaineiden ja hivenaineiden saanti tukee myös tervettä nivelten ja luuston kehitystä.

Ainesosat: Soijauuttojauhe, höyrykuumennettu, maissi , maissigluteenirehu, kaura , vehnäjauho , rasvaton maitojauhe (4,50%), monokalsiumfosfaatti , glukoosi, kalsiumkarbonaatti, juurikasmelassi, rypsiöljy, jalostettu, rypsistä saatu kasvirasva , puhdistettu, hydrattu, natriumkloridi, magnesiumoksidi

ADMR-yhteensopiva FN 1.1.2019:n mukaan.


Katso tuotetietoja tarkemmin avaamalla tuotekortti TÄSTÄ


ps. Marstall on laadukas Saksalainen premium tason rehu. Ohjeelliset annostusohjeet ovat suunniteltu Saksan olosuhteisiin, missä hevosen tärkeintä ravintoa, heinää annetaan vähemmän ja se on huonompilaatuistempaa kuin meillä Suomessa. Suosittelemme aloittamaan pienemmillä annostuksilla 

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.