Marstall Faser-Light 15 kg

Marstall Faser-Light 15 kg

42,00 €
sis. 14 % ALV
Kevytrehu, jossa alhainen glykeeminen indeksi! Ylipainoisille tai vähän liikkuville hevosille, myös hevosille joilla on EMS, Cushing, PSSM tms.
Toimitus 1-2 arkipäivää

Melassiton, viljaton, vain vähän tärkkelystä sisältävä, niukasti energiaa sisältävä FaserLight -kuitumysli sisältää paljon kasvikuituja ja suolistoa aktivoivia Previta-kuituja® 13 %, jotta ruoansulatus pysyy kunnossa ja suoliston bakteerikanta terveenä.

Helposti ruokittavien hevosten tarpeisiin mukautettu marstall Faser-Light ei sisällä viljaa eikä melassia ja siksi erittäin vähän tärkkelystä ja sokeria. Tämä pitää insuliinitasot alhaisina ja auttaa tarjoamaan hevosille aineenvaihduntaystävällistä ruokavaliota.

Runsaasti korkealaatuisia Allgäun niittyjen kuitu- ja heinäsilppuja. Tämä on tärkeää hevosen pureskelutarpeen tyydyttämiseksi ja aiheuttaa maha-suolikanavan happotasojen puskurointia lisääntyneen syljenerityksen kautta. 

Erityisen Marstall Previta -kuidun ansiosta strukturoidulla rehulla on prebioottinen vaikutus. Kun mikrobit pilkkoutuvat paksusuolen eri kuitufraktioihin , syntyy hevoselle arvokkaita, suolistossa tehokkaita ja aineenvaihduntaa edistäviä ravintoaineita: haihtuvia rasvahappoja. Nämä hoitavat suoliston soluja ja antavat hevoselle energiaa rasittamatta verensokeria ja insuliinijärjestelmää.

Arvokkaiden kuitujen lisäksi marstall Fibre Light sisältää kaikki tärkeät kivennäisaineet , hivenaineet ja vitamiinit ja sopii siksi täydellisesti päivittäiseen, vähäkaloriseen ruokimiseen. Sekahevospopulaatiossa marstall Fibre-Light ehkäisee ruokakateutta, sillä myös helposti ruokkivat hevoset saavat jotain kaukaloon ja pureskelua edistävä rakenne takaa pitkän syömisajan.

Jatkuvasti suuret tärkkelys- ja sokerimäärät rehussa voivat aiheuttaa liikalihavuutta ja ravitsemukseen liittyviä aineenvaihduntahäiriöitä, kuten insuliiniresistenssiä, EMS:ää tai laminiittia kevytruokinnassa oleville hevosille, jotka suoriutuvat heikosti tai ei ollenkaan. Siksi näitä hevosia tulisi ruokkia viljattomalla ja melassilla vapaalla ruokavaliolla, ei vain osana vähentävää ruokavaliota.Laitumenurmessa voi olla myös korkea sokeripitoisuus, minkä vuoksi laidunaikaa tulee tarvittaessa rajoittaa.


Ainesosat:

Korkeissa lämpötiloissa kuivattu ruoho (Allgäun pysyvältä nurmelta) (43,00%), kuivattu omenan puristemassa , hernehiutaleet, sinimailas , korkeassa lämpötilassa kuivattu (5,00%), rypsiöljy, puhdistettu, käytetty vilja, porkkanahiutaleet, kuivattu sikuri massa (2,80 %), panimohiiva , lignoselluloosa (kuusesta saatu) (2,10 %), auringonkukansiemenet, kalsiumkarbonaatti, monokalsiumfosfaatti, natriumkloridi, magnesiumoksidi, maidon ohdakkeen siemenet, nokkosen yrtti, voikukan lehtiä, orapihlaja

ADMR-yhteensopiva FN 1.1.2019:n mukaan

Katso tuotetietoja tarkemmin avaamalla tuotekortti TÄSTÄ


ps. Marstall on laadukas Saksalainen premium tason rehu. Ohjeelliset annostusohjeet ovat suunniteltu Saksan olosuhteisiin, missä hevosen tärkeintä ravintoa, heinää annetaan vähemmän ja se on huonompilaatuistempaa kuin meillä Suomessa. Suosittelemme aloittamaan pienemmillä annostuksilla 

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.