Marstall Condición 20 kg

Marstall Condición 20 kg

43,00 €
sis. 14 % ALV
Korkealaatuinen myslisekoitus Condición sopii erityisesti koulupainotteisille hevosille kuten espanjalaisille P.R.E. - hevosille.
Toimitus 1-2 arkipäivää

Condición on korkealaatuinen mysli kaikille kouluratsastushevosille, erityisesti Pura Raza Espagnola (PRE). Seos koostuu erityisen korkealaatuisesta proteiinista ja optimoidusta kaurapitoisuudesta. Omega-3-rasvahappoja sisältävä öljy , hydrotermisesti pilkottu viljahiutaleet, sinimailas ja välttämättömät ravintoaineet täydentävät reseptin.

  • Helposti sulavat hiilihydraatit hydrotermisesti pilkottuista maissi- ja ohrahiutaleista , kultakaurasta ja omega-3-rasvahappoja sisältävästä kasviöljystä kattavat energiatarpeen tarkoituksella vähennetyllä tärkkelyspitoisuudella.
  • Laadukkaat proteiinikomponentit soijasta, rapsista tai panimohiivasta yhdessä herneiden, sinimailasen ja ennen kaikkea puhtaassa muodossa lisättyjen välttämättömien aminohappojen kanssa muodostavat täydelliset olosuhteet sopivaan lihasten rakentamiseen.
  •  Marstall Condición antaa hevosille, erityisesti kouluratsastukseen koulutetuille nuorille hevosille, tarvittavan voiman tulla kauniisti "pyöreiksi".

Lisäksi laadukkaat proteiinikomponentit takaavat ehjän ihon, kauniin turkin ja pitkät karvat sekä vakaat kaviot. Kasviöljy, keltaiset pellavansiemenet ja piimaasta saatu arvokas pii korostaa näitä ominaisuuksia. Koska leveysasteillamme heinässä on yleensä vähän kuparia , sinkkiä ja seleeniä, näitä hivenaineita täydennetään Marstall Condiciónin kautta . Yhdessä lisättyjen E- ja A-vitamiinien kanssa erityisen biosaatava, orgaaninen seleenihiiva lisää lihassolujen antioksidanttikapasiteettia. Kalsiumin , magnesiumin ja natriumin lisäys tukee lihasten ja hermojen toimintaa. Marstall Condiciónin kuitukomponentit pidentävät syömisaikaa.

Ainesosat:

Kaura (20,00 %), maissihiutaleet (15,00 %), ohrahiutaleet (10,00 %), vehnämannaleseet , rypsijauho, ruoho, korkeassa lämpötilassa kuivattu, juurikasmelassi, soijapapujauho, höyrylämmitetty, sinimailas, korkeassa lämpötilassa kuivattu , hernehiutaleet, omenan puristemassa , kuivattu, vehnäjauho, juurikasmelassi, kuivattu, rypsiöljy, puhdistettu, kauralese, kalsiumkarbonaatti, panimohiiva, pellavansiemen, natriumkloridi, monokalsiumfosfaatti, magnesiumoksidi

ADMR-yhteensopiva FN 1.1.2019:n mukaan.


Katso tuotetietoja tarkemmin avaamalla tuotekortti TÄSTÄ


ps. Marstall on laadukas Saksalainen premium tason rehu. Ohjeelliset annostusohjeet ovat suunniteltu Saksan olosuhteisiin, missä hevosen tärkeintä ravintoa, heinää annetaan vähemmän ja se on huonompilaatuistempaa kuin meillä Suomessa. Suosittelemme aloittamaan pienemmillä annostuksilla 

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.