Marstall Bergwiesen-Mash 12,5 kg

Marstall Bergwiesen-Mash 12,5 kg

37,50 €
sis. 14 % ALV
Viljaton, gluteiiniton, melassiton ja vähäsokerinen mash herkkävatsaisille hevosille. Ei sisällä aromaattisia lisäaineita, kivennäisaineita ja vitamiineja
Toimitus 1-2 arkipäivää

Bergwiesen-Mash on viljaton ja vähäsokerinen mash. Erityisen helposti sulavan reseptinsä ansiosta se ravitsee suolistoa, säätelee ruoansulatusta ja stimuloi ruokahalua - ilman viljaa, ilman melassia tai keinotekoista sokeria, ilman leseitä , ilman aromeja ja ilman vitamiini- tai kivennäisaineita.
Runsaasti Allgäu-heinäkasveja, hyödyllisiä yrttejä ja ruoansulatusta tukevia ainesosia, kuten pellavansiemenet , olutvilja ja panimohiiva, edistävät normaalia ruoansulatusta.

Turvotetaan lämpimään veteen tehtäväski mashjuomaksi tai -puuroksi

Mashin hyödylliset ja ravitsemukselliset ominaisuudet ovat olleet tiedossa tuhansia vuosia. Sukupolvien ajan tallimestarit ovat käyttäneet lämmintä ruoka-annosta monin eri tavoin, esimerkiksi (kroonisiin) ruoansulatushäiriöihin, ennen turkin vaihtoa ja sen aikana, regeneraatio- ja kehitysvaiheissa, herkän aineenvaihdunnan hoitoon, vanhemmille hevosille, hevosille, joilla on hammasongelmia

  • Bergwiesen-Mash yhdistää klassisen lämpimän viljapuuron positiiviset ominaisuudet täysin viljattomaan ja siten tärkkelysvapaaseen reseptiin.
  • Pohja on hellävaraisesti lämminilmakuivattua ja pilkottua Allgäu-ruohoa. Tämä sisältää runsaasti luonnollisia elintärkeitä aineita, kuten toissijaisia kasviaineita. Se tarjoaa raakakuitua, jolla on prebioottisia ominaisuuksia eli ominaisuuksia, jotka stabiloivat suolistoflooraa. 
  • Marstall Previta -kuitu pitää insuliinitasot alhaisina, suojaa aineenvaihduntaa ja edistää ruoansulatusta.
  • Pellavauuttojauhe ja kullankeltaiset pellavansiemenet tarjoavat arvokasta kasvilimaa, joka muodostaa kalvon herkälle suoliston limakalvolle ja on hyödyllinen ruoansulatuksessa liukoisena kuiduna . Lisäksi niiden korkea proteiini- ja rasvapitoisuus tuo mäskiin rakennusravinteita ja omega-3-rasvahappoja .
  • Panimo käytetyt jyvät ja panimohiiva vaikuttavat myös suolistoflooraan ja sisältävät runsaasti tärkeitä elintärkeitä aineita. Rauhoittavat ja aromaattiset yrtit sekä hyvänmakuinen omenan puristemassa , jossa on runsaasti kuitua , viimeistelee reseptin.

Ainesosat:

Korkeissa lämpötiloissa kuivattu ruoho (Allgäun pysyvältä nurmelta) (35,50%), pellavan uuttojauhe (22,50%), omenan puristemassa, kuivattu (20,00%), pellavansiemen (10,00%), rypsiöljy, jalostettu. (3,00%), kuivattu sikurimassa, yrtit (nokkonen, eukalyptus, korianteri, fenkolinsiemenet , vaahtokarkin lehdet, timjami, kamomilla, sarviapila , koivunlehdet, anis , kuusen neulaset, jauhobanaani, kumina, salvia, katajanmarjat, valkosipuli ) 2,00 %), kalsiumkarbonaatti, panimo käytetty vilja, panimohiiva (0,80 %), sarviapilan siemenet (jauhettu), natriumkloridi

ADMR-yhteensopiva FN 1.1.2019:n mukaan

Katso tuotetietoja tarkemmin avaamalla tuotekortti TÄSTÄ


ps. Marstall on laadukas Saksalainen premium tason rehu. Ohjeelliset annostusohjeet ovat suunniteltu Saksan olosuhteisiin, missä hevosen tärkeintä ravintoa, heinää annetaan vähemmän ja se on huonompilaatuistempaa kuin meillä Suomessa. Suosittelemme aloittamaan pienemmillä annostuksilla 

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.