Marstall Basis 20 kg, sinimailashake

Marstall Basis 20 kg, sinimailashake

43,00 €
sis. 14 % ALV
Pölyämätön ja helposti sulava hellävaraisesti sinimailasesta ja oljesta silputtu (2-6 cm) rehuseos, johon on lisätty vähän öljyä ja melassia.
Toimitus 1-2 arkipäivää

Basis tukee kehon kehitystä ja on ihanteellinen karkearehulisä erityisesti urheilu- ja jalostushevosille.

  • Marstall- pohja koostuu hienonnetusta oljesta ja sinimailaskuiduista. Maukkaat raakakuitukomponentit tehostavat erityisesti viljapitoisia annoksia stimuloimalla pureskelua. Tämä lisää syljen eritystä, mikä parantaa rehun käytettävyyttä. 
  • Arvokas, proteiinipitoinen sinimailas tekee marstall- pohjasta yhdessä lisätyn melassin ja kasviöljyn kanssa rikkaan raakakuidun lähteen. Melassi sisältää runsaasti vitamiineja, kivennäisaineita, hivenaineita ja sekundäärisiä kasviaineita ja kasviöljy sisältää arvokkaita omega-3-rasvahappoja.
  • Strukturoitu rehu sopii erinomaisesti jatkokoulutuksessa oleville hevosille, siitoseläimille, huonokuntoisille rehun muuntajille tai hevosille, joilla on hammasongelmia tai allergioita heinäpölylle tai sieni-itiöille.

Ainesosat:

Luzerni, kuivattu korkeissa lämpötiloissa (60,00%), viljan oljet (ohra/vehnä) (15,00%), juurikasmelassi (15,00%), rypsiöljy, puhdistettu. (10,00 %)

ADMR-yhteensopiva FN 1.1.2019:n mukaan

Katso tuotetietoja tarkemmin avaamalla tuotekortti TÄSTÄ


ps. Marstall on laadukas Saksalainen premium tason rehu. Ohjeelliset annostusohjeet ovat suunniteltu Saksan olosuhteisiin, missä hevosen tärkeintä ravintoa, heinää annetaan vähemmän ja se on huonompilaatuistempaa kuin meillä Suomessa. Suosittelemme aloittamaan pienemmillä annostuksilla 

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.