Marstall Champion 20 kg

Marstall Champion 20 kg

47,00 €
sis. 14 % ALV
Erittäin maukas, kauraton ja "korkean energian" rakennemysli. Antaa maksimaalisen suorituskyvyn kaikissa lajeissa.
Toimitus 1-2 arkipäivää

Marstall Champion on energiaa ja proteiinia sisältävä mysli urheiluhevosille. Kauraton seos sisältää arvokkaita ravintoaineita optimaaliseen lihasten rakentamiseen ja korkeaan suorituskykyyn. Maksayrtit, rypälekuidut, panimohiiva , merilevät ja E-vitamiini tukevat aineenvaihduntaa , erityisesti stressin aikana.

Champion on erityisen maukas urheiluruokamme ja sopii erinomaisesti kauran kanssa sekoitettuna

Champion on ihanteellinen lisäravinto kaikenlaisille urheiluhevosille. "Korkeaenergiainen rakennemysli" sisältää korkealaatuista proteiinia ja tarjoaa lihaksille kaikki ravintoaineet lyhyen ja pitkän aikavälin suorituskykyyn. 

  • Merilevästä saatu orgaaninen kalsium , B-vitamiinipitoinen panimohiiva sekä yrtit ja viinirypäleet tukevat ruoansulatusta ja aineenvaihduntaa. 
  • Runsaasti antioksidanttista E-vitamiinia neutraloi happiradikaaleja, joita syntyy lisääntyneen lihastyön aikana.
  • Lisätty omega-3-rasvahappoja sisältävä kasviöljy ei ainoastaan toimi nopeasti saatavana energianlähteenä, vaan myös varmistaa turkin erityisen kiillon. 
  • Lesitiini lisää rasvan energialähteiden käyttöä. Lisätyn sinimailasen ansiosta hevoset pureskelevat myslin erityisen perusteellisesti, mikä tyydyttää heidän luontaisen pureskelun tarpeensa ja on erityisen tärkeää stressitilanteissa. 

Ainesosat: 

Maissihiutaleet , ohrahiutaleet , soijapapuhiutaleet, kuivattu rypäleen puristemassa ( 7,00%), vehnäjauholeseet , rypsiöljy, jalostettu. (5,00%), juurikasmelassimassa, kuivattu, vehnärehujauho, juurikasmelassi, ruoho, korkeassa lämpötilassa kuivattu, yrtit (piironohdakkeen siemenet, nokkosenyrtti, voikukanjuuri, orapihlajan lehdet kukilla) (1,50%), kalsiumkarbonaatti, sinimailas, kuivattu korkeissa lämpötiloissa (1,00 %), panimohiiva (0,60 %), natriumkloridi, merileväjauho (0,50 %), monokalsiumfosfaatti, panimo käytetyt viljat, magnesiumoksidi

ADMR-yhteensopiva FN 1.1.2019:n mukaan.


Katso tuotetietoja tarkemmin avaamalla tuotekortti TÄSTÄ


ps. Marstall on laadukas Saksalainen premium tason rehu. Ohjeelliset annostusohjeet ovat suunniteltu Saksan olosuhteisiin, missä hevosen tärkeintä ravintoa, heinää annetaan vähemmän ja se on huonompilaatuistempaa kuin meillä Suomessa. Suosittelemme aloittamaan pienemmillä annostuksilla 

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.