Toimitusehdot

Myyjä

Verkkokaupan toimitusehdot. Myyjä pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä, vastaan myös iltaisin

Ani-WELL (3153421-6)
Sulkavantie 170
58810 Kallislahti

info@ani-well.fi, tilaukset@ani-well.fi


Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Klarna (https://klarna.fi). Klarna Checkout palvelun avulla on turvallisia ja helppoa tehdä ostoksia. Verkkokaupan maksuvaihtoehtoina ovat lasku, erämaksu, verkkopankit ja luottokortit. 

Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt Klarna AB:n (556737-0431, Sveavägen 46, 11134 Stockholm) ehdot, jotka löydät kassalta. 

Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun asiakaspalvelu@klarna.fi tai 09 – 425 99 771 (Ma-Pe 8.00-16.00). 


Toimitustavat ja -kulut

Käytämme verkkokaupassa useita erilaisia toimitustapoja. 

Voit valita kassalla toimitusvaihtoehdoista, jota soveltuvat tilaamillesi tuotteille. Toimitustavat ja hinnat saattavat vaihdella tuotteen painon, määrän ja mittojen mukaan.

Toimituskulut tuoteille ovat alk.7,50 €., keskimäärin 9-12  €  Näet tilauksesi toimituksen hinnan valitessasi toimitustavan. Kaikki toimitustavat eivät välttämättä ole käytettävissä kaikissa tuotteissa koon tai painon vuoksi. Schenkerin paketit on 1-19,9 kg asti vain 7,50 €. Muiden toimitustapjen hinnat vaihtelen kg määrän mukaisesti. Yhden tilauksen max. painoraja on 30 kg

Tilauksen max. painorajat toimitustapojen mukaan (nouto)

  • Schenker noutopistepaketti - max.19,9 kg. Toimituskulut 7,50 €  (* edullisin 20 kg asti)
  • Matkahuolto Lähellä paketti - max 30 kg, Toimituskulut 7,50 - 14,20 €
  • Posti noutopistepaketti - max.25 kg. Toimituskulut 8,90 - 15,00 €
  • Postnord My Pack noutopistepaketti - Max 30 kg. Toimituskulut 9,90 -14,20 €

Näet verkkokaupan kassalla ajantasaisen tiedon toimituksen hinnasta ja tilaukseen käytettävissä olevista toimitustavoista. Valitun toimitustavan toimituskulut lisätään aina ostoskorin summaan. Toimitamme tilauksen valitsemallasi toimitustavalla.


Toimitusaika

Pyrimme aina toimittamaan kaikki tilaukset heti varastosta, viimeistään seuraavana arkipäivänä tilauksesta


Peruuttaminen

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden peruuttamisoikeus tilauspäivämäärästä lukien, mikäli toisin ei ole ilmoitettu tuotteen tiedoissa.

Ennen tilauksen peruuttamista asiakkaan tulee olla yhteydessä asiakaspalveluumme ja ilmoittaa peruutuksesta ja tulossa olevasta tuotteiden palautuksesta. Palautus on mahdollista tehdä tilauksen kaikkien tuotteiden tai vain osan tuotteista kohdalla. Palautettavat tuotteet tulevat olla käyttämättömiä, alkuperäisissä pakkauksissa ja virheettömiä. 

Myyjällä on oikeus alentaa tuotteen arvoa osittain tai kokonaan, mikäli tuotteita on käytetty, niihin on syntynyt virheitä, alkuperäiset pakkaukset ovat hukkuneet tai tuotteet eivät muulla tavoin ole siinä kunnossa, missä ne ovat asiakkaalle myyty.

Toimituskulut palautetaan edullisimman toimitustavan hinnan mukaan.

Maksu palautetaan samalla tavalla millä tilaus on maksettu. Esimerkiksi kortilla maksettaessa palautuksen summa hyvitetään kortille. Mikäli tämä ei onnistu sovitaan toinen tapa maksun palautukselle.  


Asiakaspalvelu

Olethan aina yhteydessä asiakaspalveluumme mahdollisissa ongelmatilanteissa.

info@ani-well.fi  p.050 3517829 (myös whatsapp)