TILAUS- JA MAKSUTAVAT


TILAUSOHJE

Marstall rehut ja lisäravinteet on kaikki esillä verkkokaupassa, ja eri linjat esitelty Marstall jälleenmyynti- sivulla. 
Ilmoita tilatessasi tuotteen nimi, koko ja kpl määrä. Huomaa, että jos valitset postituksen, toimituskulut veloitetaan todellisten kulujen mukaisesti

VIPstore tuotteet ovat taas esillä heidän omassa verkkokaupassa. Toimin jälleenmyyjänä ja kaikki tuotteet pakasteita lukuun ottamatta on saatavilla kauttani, eikä niistä veloiteta toimituskuluja noutaessani ne minulta.  Sivuilla on esillä hinnat ja saatavuustilanne ja kaikki tarjoukset ja hinnat ovat voimassa myös minun kauttani tilatessa.
Ota talteen tuotteen nimi (otsikko), mahdollinen variaatio, eli koko, väri ja kappalemäärä. Tuotteilla on myös selkeä tuotenumero esittelytekstin jälkeen TIEDOT välilehdellä. Se on usein kuitenkin sama, vaikka väri vaihtoehtoja olisi useampi.
Voit myös laittaa tuotteet ostoskoriin ja ottaa kuvankaappauksen ja lähettää sen. Myös yksittäiset kuvan kaappaukset tuotteista sopii.

Tilaukset voi jättää useammalla tavalla:

  • Whatsappilla, tekstiviestillä tai soittaen p. 050 351 7829
  • Yhteystiedot-sivun lomakkeen kautta
  • Sähköpostilla: tilaukset@ani-well.fi tai info@ani-well.fi
  • Facebookissa messenger viestinä tai Instagramissa directillä


Jos jokin jää epäselväksi, otan kyllä yhteyttä!


MAKSUTAVAT (ennakkomaksu)

  • MobilePay 
  • Pivo
  • PDF- Ennakkolasku sähköpostiin 
Maksutavat ovat ennakkolaskuja ellei muuta ole sovittu etukäteen. 
Pivo ja MobilePay maksupyynnöt, sekä pdf lasku lähetetään asiakkaalle tilausvahvistuksen jälkeen. Summa sisältää paketin toimituskulut asiakkaalle edullisimman toimitustavan mukaisesti. Käytän lähettämiseen Postia ja Matkahuoltoa. Voit halutessasi tiedustella toimituskuluja tilauksellesi etukäteen.

Tilaus peruuntuu automaattisesti 5 päivän kuluttua verkkokauppatilauksesta, mikäli maksusuoritus ei ole saapunut.

Mikäli sinulla on kysyttävää tilauksiin tai maksutapoihin liittyen, ota yhteyttä 050 3517829 tai info@ani-well.fi

TOIMITUS

Tilausten saavuttua, ilmoitetaan siitä asiakkaalle ja sovitaan toimitustavasta. Toimitustapana on oletuksena nouto (Sulkavantie 170, 58810 Kallislahti), mutta yleensä tilaus kulkeutuu omien menojen mukana kaupunkiin, ja usein asiakkaalle kotiin saakka. Tästä ei veloiteta mitään. Postittamainen: Toimituskustannukset  veloitetaan todellisten kulujen mukaan, kuitenkin aina asiakkaalle edullisimmalla tavalla.

Tilaukset pyritään toimittamaan aina mahdollisimman pian, 1-2 arkipäivän aikana, mikäli  toimitusaika ei ole viimeistään seuraavana arkipäivänä tilauksesta, ilmoitetaan asiakkalle aina arvio lähetyspäivästä. Viikonlopun tilaukset käsitellään pääsääntöisesti maanantaina.
Toimitus voidaan toimituttaa myös suoraan toimittajalta (* vipstore tuotteet) Kulut tällöin 35 kg saakka postipakettina 5,9o€ tai schenkerin rahtina perille  79,99 kg saakka 13,9o €, ja yli 80 kg 18,90 €


TOIMITUKSET & HINNAT
Toimitukset lähetetään Postin tai Matkahuollon kautta asiakkaalle edullisimmalla tavalla, todellisten kulujen mukaisesti
Postipaketin max painoraja on 25 kg, matkahuollon 30 kg, joten matkahuollon L Maxi pakettina saat jo 2 rehusäkkiä samassa paketissa!

Yleisin pakettikoko rehusäkeille ja loimille on Postilla M tai M+ paketti, ja pienemmille tuotteille XS tai S paketti. 
Matkahuollon yleisin pakettikoko rehuille on S maxi tai M. Kahdelle säkille, jonka kokonaispaino max. 30 kg sopii L maxi pakettina (13,90 €), Pienemmille tavaroille XS tai S. Joissain tuotteissa lukeekin jo valmiina, paljon mahdolliset toimituskulut ovat. 

12-20 kg rehusäkin keskimääräinen koko: Korkeus n 10 cm, pituus 60-70 cm, leveys 40 cm

Kirjeenä mahtuvat toimitetaan aina seurantakoodin kanssa, eli XS pakettina postin kautta (jaetaan perille kirjepostin mukana)


KOIRANKOPIT JA TARHAELEMENTIT
Tarhaelementtien toimituskulu on 69 € / toimitus elementtien määrästä riippumatta ja koirankoppien 40 € / koppi.

HINNAT

Kotisivuilla/verkkosivustolla näkyvät hinnat ja tarjoukset ovat voimassa kunnes uusi hinnasto astuu voimaan, tai niin kauan kuin tarjoustuotteita riittää. Kaikki hinnat sisältävät voimassaolevan alv:n. Ani-WELL ei vastaa tarjouskirjeiden painovirheistä, hintamuutoksista tai tuotteiden loppumisesta.

Uusien tuotteiden hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron 14 tai 24 %. Käytettyjen tuotteiden myynnissä sovelletaan marginaaliverotusmenettelyä (AVL 79a ja f §),
Komissiomyyntituotteiden hinnat eivät sisällä vähennettävää arvonlisäveroa. Arvonlisäveron sisältävissä tuotteissa
verokanta on merkitty tuotenimikkeeseen, muulloin kyseessä on marginaaliverotuksen alainen tuote.
Toimitusmaksut sisältävät arvonlisäveron 24%.

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY

Ani-WELL käyttää asiakkaidensa henkilötietoja asiakassuhteiden hallinnoimiseen ja omiin markkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Mikäli asiakas ei halua tietojaan käytettävän markkinointitarkoituksiin, asiakkaan tulee tehdä siitä kirjallinen pyyntö Ani-Well, Sulkavantie 170, 58810 Kallislahti, tai sähköpostitse aniwellmyynti@gmail.com) Asiakkaiden henkilötietoja ei koskaan luovuteta edelleen kolmansille osapuolille. Koko tietosuojaseloste luettavissa TÄÄLLÄ


TUOTTEIDEN TAKUU (vipstore)

VIPstoren tuotteilla on normaali materiaali- ja valmistusvirhetakuu. Joillakin tuotteilla on määritelty pidempi takuuaika (esim. turkinkuivaajat, trimmauskoneet). Takuuaika kerrotaan tuotteen tiedoissa ja tilauksen mukana olevalle lähetteelle tulostuu takuuaika. (saat oman takuukortin tilauksen yhteydessä niille tuotteille, jossa on takuuaika)

Jämpti-tarhaustuotteilla (Jämpti-, Jämpti Pro - ja Jämpti Eco -tarhaelementit sekä Jämpti-koirankoppi) on 10 vuoden takuu materiaali- ja valmistusvirheille. Takuun piiriin eivät kuulu kuljetusvauriot (aiheuttaja korvaa), koiran tuotteelle aiheuttamat vauriot, käyttäjän huolimattomuudesta aiheutuneet viat tai kuluvat osat normaalin kulumisen osalta. Toisinaan koiratarhaelementeissä saattaa olla tuotteen kestävyyden kannalta merkityksettömiä säilytyksen, maalauksen tai kuljetuksen aikana syntyneitä pieniä, kosmeettisia pintavaurioita (mm. pienet naarmut tai nirhaumat maalipinnassa). Vaurioiden peittämiseksi maalattujen elementtien mukana toimitetaan paikkamaali. Huomioitavaa on, että virheet ovat harmittomia ja pintapuolisia - maalin alla on luja sähkösinkitys, joka suojaa elementtiä ruostumiselta. Sama koskee kuumasinkittyjä elementtejä, joiden käyttölujuuteen pintapuoliset em. syistä aiheutuneet epätäydellisyydet eivät vaikuta. Jämpti-tarhaustuotteiden takuukortti aukeaa TÄSTÄ. 

Hevosrehut ja lemmikitarvikkeet Savonlinnassa ja lähiympäristössä

YHTEYSTIEDOT

p. 050 351 7829
sähköposti: info@ani-well.fi

SOME

Instagram

Facebook