TILAUS-JA MAKSUEHDOT

Suostumus henkilötietojesi käsittelyyn

Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen. Katso tietosuojaseloste TÄÄLTÄ

TOIMITUSEHDOT LYHYESTI

 • Voit tilata verkkokaupassa olevat tuotteet lisäämällä ne ostokoriin. Tilaus voidaan maksaa verkkokaupassa Ennakkoon pdf laskulla tai Klarna Payment:lla (heti verkkopankkimaksulla, laskulla tai osamaksulla)
 • VIPstore tuotteet eivät ole verkkokaupassa, ne tilataan muulla tavoin, katso ohje TÄÄLTÄ
 • Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. (Tuotteen tulee olla avaamaton ja myyntikelpoinen)
 • Toimitusaika 1 - 2 arkipäivää. Mikäli Marstallin tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, toimitus voidaan laittaa myös suoraan maahantuojalta, joten toimitus on silti yhtä nopea.
 • Toimitukset Postin kautta noutopisteeseen noudettavaksi, hinta määräytyy painon mukaan. Painavammat lähetykset (yli 25 kg) toimitetaan kahdessa lähetyksessä. Voit kysyä vaihtoehtoisesta toimituksesta ennen tilausta (esim. kotiinkuljetus, toimitus matkahuollon kautta tai lavarahtina)
 • Mikäli asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on viallinen, tulee hänen ilmoittaa asiasta viipymättä sähköpostitse asiakaspalveluun: tilaukset@ani-well.fi tai puhelimitse 050 351 7829


TOIMITUSEHDOT TARKEMMIN

1. Toimitusaika

VERKKOKAUPAN TUOTTEET 1-2 päivää

Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen, eli viimeistään seuraavana arkipäivänä. Olemme asiakkaisiin heti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään. Toimitutamme tarvittaessa suoraan maahantuojalta.

VIPSTORE TUOTTEET 1-4 päivää

VIPstore tilaukset tehdään asiakastilausten pohjalta VIPstorelta. Tuotteista ei pääsääntöisesti varastoida. Toimitus tavallisesti 1-2 arkipäivää, jonka jälkeen voi heti noutaa tai sopia toimituksesta. Myös postitus onnistuu verkkokaupan ehtojen mukaisesti tai suoraan toimittajalta alk. 5,90 €

2. Toimitustavat

Nouto tai toimitus Savonlinnassa 0,00 €

Kirjelähetys seurannalla - Vain tuotteille, joiden tuotetiedoissa lukee kirjetoimituksesta 5,90 € (max. 2 kg)

Nouto lähimmästä Postin noutopisteestä:

 • 10 kg asti 6,90 € (esim. Marstall alle 10 kg, Hoof ravinteet)
 • 11-25 kg 10,90 € (Marstall rehut, yleisin pakettikoko)
 • 26-49,9 kg 19,90 € (toimitus kahdessa paketissa)
 • Handy Cure laserlaitteen Toimituskulut (sis, palautus) 13,80 €
 • Jämpti koirankoppien toimitus 40,00 €/koppi
 • Koiratarhaelementtien toimitus 69,00 €/toimitus, määrästä riippumatta

* Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin, mm. lähetyksen/lähetyksien poikkeavien painojen tai kokojen vuoksi. 

Ani-WELL ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy yrityksen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Ani-Well verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

3. Maksutavat

 • Ennakkolasku (toimitetaan tilauksen jälkeen pdf laskuna sähköpostiin.
 • Klarna Payments (Maksa heti, maksa myöhemmin tai pilko maksut)
 • VIPstore tilauksiin myös 7 vrk lasku erikseen sovittaessa


Maksutapana Klarna

Klarnan maksutavoista voit lukea lisää TÄÄLLÄ. Mikäli tilauksesi on ostettu Klarnan maksutavoilla ja sinulla on kysyttävää laskusta, ota yhteyttä suoraan Klarnan asiakaspalveluun, Voit asioida myös luomalla oman tilin Klarnan palveluun TÄÄLLÄ tai puhelinsovelluksen kautta. jonka voit ladata puhelimeen Google Play tai App Storesta. Asiakaspalvelu auttaa sinua laskuun liittyvissä asioissa. Asiakaspalvelun tiedot ja usein kysytyt kysytyt kysymykset löydät myös TÄÄLTÄ

4. Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Tuotteilla on 14 päivän vaihto-ja palautusoikeus. Ota yhteyttä ensin asiakaspalveluun tilaus@ani-well.fi tai 050 351 7829. Kerromme ohjeet palautusta varten. Mikäli ostoksesi on maksettu Klarnan maksutapaa käyttäen, ilmoita palautuksesta myös Klarnalle, niin he laittavat maksun tauolle odottamaan tarvittavia toimenpiteitä.

Asiakaspalautukset tapahtuvat asiakkaan omalla kustannuksella. (poislukien pakkausvirheet)

5. Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen: info@ani-well.fi tai soittamaan 050 351 7829 (myös whatsapp)

6. Tilauksen peruminen

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, esim. mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen tilaus@ani-well.fi tai soittamaan 050 351 7829. Pyrimme aina ilmoittamaan asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Myös Ani-WELL pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja palauttaa rahat asiakkaalle ensitilassa.

HINNAT

Kotisivuilla/verkkosivustolla näkyvät hinnat ja tarjoukset ovat voimassa kunnes uusi hinnasto astuu voimaan, tai niin kauan kuin tarjoustuotteita riittää. Kaikki hinnat sisältävät voimassaolevan alv:n. Ani-WELL ei vastaa tarjouskirjeiden painovirheistä, hintamuutoksista tai tuotteiden loppumisesta.

Uusien tuotteiden hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron 14 tai 24 %. Käytettyjen tuotteiden myynnissä sovelletaan marginaaliverotusmenettelyä (AVL 79a ja f §),
Komissiomyyntituotteiden hinnat eivät sisällä vähennettävää arvonlisäveroa. Arvonlisäveron sisältävissä tuotteissa verokanta on merkitty tuotenimikkeeseen, muulloin kyseessä on marginaaliverotuksen alainen tuote. Toimitusmaksut sisältävät arvonlisäveron 24%.

Henkilötietojen käsittely

Ani-WELL käyttää asiakkaidensa henkilötietoja asiakassuhteiden hallinnoimiseen ja omiin markkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Mikäli asiakas ei halua tietojaan käytettävän markkinointitarkoituksiin, asiakkaan tulee tehdä siitä kirjallinen pyyntö Ani-WELL, Sulkavantie 170, 58810 Kallislahti, tai sähköpostitse info@ani-well.fi Asiakkaiden henkilötietoja ei koskaan luovuteta edelleen kolmansille osapuolille. Koko tietosuojaseloste luettavissa TÄÄLLÄ

TUOTTEIDEN TAKUU (VipStore)

VIPstoren tuotteilla on normaali materiaali- ja valmistusvirhetakuu. Joillakin tuotteilla on määritelty pidempi takuuaika (esim. turkinkuivaajat, trimmauskoneet). Takuuaika kerrotaan tuotteen tiedoissa ja tilauksen mukana olevalle lähetteelle tulostuu takuuaika. (saat oman takuukortin tilauksen yhteydessä niille tuotteille, jossa on takuuaika)

Jämpti-tarhaustuotteilla (Jämpti-, Jämpti Pro - ja Jämpti Eco -tarhaelementit sekä Jämpti-koirankoppi) on 10 vuoden takuu materiaali- ja valmistusvirheille. Takuun piiriin eivät kuulu kuljetusvauriot (aiheuttaja korvaa), koiran tuotteelle aiheuttamat vauriot, käyttäjän huolimattomuudesta aiheutuneet viat tai kuluvat osat normaalin kulumisen osalta. Toisinaan koiratarhaelementeissä saattaa olla tuotteen kestävyyden kannalta merkityksettömiä säilytyksen, maalauksen tai kuljetuksen aikana syntyneitä pieniä, kosmeettisia pintavaurioita (mm. pienet naarmut tai nirhaumat maalipinnassa). Vaurioiden peittämiseksi maalattujen elementtien mukana toimitetaan paikkamaali. Huomioitavaa on, että virheet ovat harmittomia ja pintapuolisia - maalin alla on luja sähkösinkitys, joka suojaa elementtiä ruostumiselta. Sama koskee kuumasinkittyjä elementtejä, joiden käyttölujuuteen pintapuoliset em. syistä aiheutuneet epätäydellisyydet eivät vaikuta.

Yhteystiedot

Ani-WELL (3153421-6)

Sulkavantie 170, 58810 Kallislahti

p. 050 351 7829

info@ani-well.fi / tilaukset@ani-well.fi.

UUTTA!

Korkealaatuiset Hoof täydennysrehut hevosille. Korkeat pitoisuudet, pienet annosmäärät! Riittoisat ja maistuvat täydennyrehut niin ratsu-kuin ravipuolelle moniin tarpeisiin.  Tutustu Hoof:n TÄÄLLÄ