Kuka on tällä puolella kauppaa

Olen Ninni, Ani-WELL: verkkokauppias ja sydän. Haluan jakaa kanssasi tarinan siitä, miten Ani-WELL sai alkunsa ja miksi se on minulle niin merkityksellinen.

Kaikki alkoi rakkaudestani eläimiin ja yrittäjyyteen. En ole tässä suinkaan ensimmäistä kertaa.

Toimin 2000-luvun alkupuolella yhtenä harvoista lemmikkitarvike-verkkokauppojen yrittäjistä, kun niitä oli vielä käsinkosketeltavan vähän. Vuodet vierivät, ja vaikka jossain vaiheessa suuntasin toisille urille, yrittäjyys jäi kuitenkin vahvasti mieleeni ja halusin saada aikaan jotain omaa.

Nykyään olen palannut takaisin juurilleni Ani-WELLin kautta, vaikka vähän vahingossa ja pikkuhiljaa. VIPstore jälleenmyyjävä olen toiminut noilta verkkokauppa ajoilta saakka. Pikkuhiljaa mukaan on tullut muuta ja tässä ollaan!  Kauppani ei ole iso ja valikoimaltaan ylitsevuotava, mutta pikkuhiljaa sitä on tarkoitus kasvattaa. 

 Ani-WELL ei ole pelkkä kauppa minulle – se on intohimoni, elämäntapani ja osa perhettäni!

Olen toiminut verkkokauppiaina aiemmin ja toimin päivätyössäni asiakaspalvelussa myymälässä ja hoidan verkkokauppaa. Kokemukseni  vuosien varrelta ovat opettaneet minulle paljon siitä, mitä asiakkaat arvostavat ja tarvitsevat. Nautin suunnattomasti asikaspalvelutyöstä, myös täällä verkon puolella!

Olen ylpeä voidessani tarjota sinulle laadukkaita tuotteita, jonka takana voin seistä. Ne on meillä joka päiväisessä käytössä omilla eläimillä ja  tulee oleman jatkossakin. Myös muut tuotteet, joita on tulossa, haluan ehdottomasti käyttää niitä ensin itse, jotta voin silloinkin seisoa tuotteideni takana.

 

Omaan kotiini ja perheeseeni kuuluu aviomieheni, kolme tytärtä, kaksi koiraa, kissa ja hevonen – jokainen rakas ja tärkeä osa elämääni. Ani-WELL on mieheni yrityksen aputoiminimi, joten puhallamme yhteen samaan hiileen, kumpikin omilla toimialoillamme.

Ani-WELLin kautta haluan tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua ja tuotteita, joita itsekin käytän ja olen tyytyväinen. Olen täällä auttaakseni sinua kaikissa lemmikkiisi liittyvissä tarpeissasi.

Olen tehnyt "iltahommina" myös kotisivuja ja ylläpitoja, sekä ja markkinointimateriaaleja. Asiakkkaita mm. Eläinklinikka Norppa, Juvan Apteekki, Juvan Lääkintävoimistelu, Rakennusvalvonta Heinonen, Kakkukaaos, Kirpputori Olivia, PH Maanrakennus, Vuohimäki Camping ja Ammattivaruste

Lämpimin terveisin, Ninni


Ota yhteyttä
Missä voin auttaa?

Voit laittaa viestiä lomakkeen kautta, mistä vain sinulla on kysyttävää.

Pyrin vastaamaan mahdollimman pian