Marstall Rehut

Jokaiseen elämänvaiheeseen ja tarpeeseen 

Hevosten terveellinen, lajinmukainen ja luonnollinen ruokinta - sitä Saksalainen Marstall on edustanut jo yli 40 vuoden ajan. Olipa kyseessä nuori tai vanha, pieni tai iso, urheilussa tai vapaa-ajan käytössä - Tarjoaa Marstall oikeanlaisen rehun jokaiselle hevostyypille ja jokaiselle suoritustasolle.

Tuotteet on jaettu eri linjoihin käyttötarkoituksen mukaan. Sivun lopussa "kaikki Marstall tuotteet" voit suodattaa tuotteista myös eri ominaisuuksilla  (esim. vähäsokerinen) 

Päiväystuotteet -30%, katso tuotteet TÄÄLTÄ


SUPREME-LINJA

Supreme-sarja yhdistää innovatiiviset Sensation-myslilajikkeet. Terveysrehuissa huomioidaan kuusi tärkeää hevosen terveyden näkökohtaa

• vahvistunut immuunijärjestelmä • terve vatsa ja suolet • vahvat lihakset • terveet jänteet ja nivelet • tehokkaat hengitystiet • vahvat kaviot, iho ja karvat. Sarjaan kuuluu viljaa sisältävä ja viljaton vaihtoehto


UNIVERSAL-LINJA

Yleismyslit sopivat jokaiselle hevoselle ja jokaiseen tarpeeseen. Taloudellinen vaihtoehto. Hydrotermisesti käsitellyt viljahiutaleet ja tarkkaan valitut ainesosat varmistavat erinomaisen sulavuuden. Hyvin sulava perusrehu kauralla tai ilman.  


SPORT-LINJA

Nopeaa energiaa, lisävoimaa, paljon energiaa ja lihasvoimaa: Sport linjan tuotteet takaavat täydellisen suorituskyvyn kilpailuhevoselle, lahista riippumatta 


ZUCHT-Linja (kasvatus)

Optimoidut rehuseokset tiineille ja imettäville tammoille sekä vastasyntyneille, vieroitetuille ja vuotiaille varsoille. 


INDIVIDUAL-Linja (yksilölliset rehut)

Individual-sarjan myslit on optimaalisesti räätälöityjä rehuja. Condition on suunniteltu erityisesti kouluhevosen tarpeisiin, Western lihaskasvatukseen tai raskasta työstä tekeville roduille tai hevosille. Isländer Robust on opitimoitu erityisesti hyville rehukäyttäjille, alkuperäisroduille ja vankoille hevosille esim. islanninhevosten, commemarojen ja vuonohevosten tarpeisiin.
Yksilölliset, laadukkaat ja tasapainoiset rehut sopivat yhtä hyvin minkä tahansa hevosen erityisvaatimuksiin. 


NATUR- Linja (ilman lisäaineita ja vitamiineja)

Luonnolliset myslit, joissa on puhtaasti luontaisia ravintoaineita ilman lisäaineita, voidaan yhdistää turvallisesti mihin tahansa riittävästi mineralisoituun ja vitaminoituun ruokintaan. Ainoana väkirehuna on Natur-linjan myslien kanssa tarjottava lisäksi vitamiini-kivennäisvalmistetta (FORCE)


VILJATON-Linja (Vatsa- ja suolisto-ongelmaisille)

Erikoismyslit ovat täysin viljattomia, eivätkä sisällä melassia. Näille rehuille on ominaista pureskelua lisäävä rakenne, joka vuorostaan lisää syljen eritystä. Sarjan myslit sopivat kaikille hevosille, mutta erityisesti niille, jotka haluavat noudattaa erityisen vähän tärkkelystä ja sokeria sisältävää ruokavaliota. Viljaton ruokavalio sopii hyvin myös stressiherkille hevosille. Sarjan Vito-erikoismysli on kehitetty tieteellisten tutkimussuositusten mukaisesti EMS, PSSM, Cushing, Myopatiaa jne. sairastaville hevosille. Sarjaa täydentää suosittu Force- vitamiini-kivennäislisä (pelletti)


STRUKTUR-Linja (Rakennerehut)

Hyvälaatuinen heinä karkearehuna on hevosen terveellisen ruokinnan perusta. Struktur-linjan rehut tarjoavat pölyämätöntä heinänkorviketta täydentämään tai korvaamaan osaa karkearehusta. Sarja tuotteet sisältävät nimensä mukaisesti paljon kuituja niittyheinäpelletistä sinimailashakkeeseen.


PLUS-Linja (täydennysrehut)

Plus-sarjan tuotteet sopivat annoksen kohdennettuun optimointiin tai parantamiseen ja tarjoavat vaihtelua ruokintaan. Plus-sarjaan kuuluu kivennäisrehun ja mashien lisäksi erikoismyslejä "lisäeduilla".


SPECIAL-Linja (Lisäravinteet)

Special -linjan tuotteet sopivat täydellisesti erityisvaatimuksiin
Lihakset, jänteet, nivelet, kaviot, vatsa, suolisto, aineenvaihdunta, hermosto - nämä ovat vain muutamia monista Marstall Special -linjan täydennysravinteiden sovelluksista. Kun haluat täydentää hevosesi annosta erityisillä elementeillä tai tasapainottaa tiettyjä ravintoaineita - täältä löydät kohdennettua tukea
.


BONUS-linja (Makupalat)

Marstall-bonussarjasta löytyy jokaiselle hevoselle sopiva herkku, viljalla tai ilmanKAIKKI MARSTALL TUOTTEET

Kokoelmat

Päiväystuotteet -30 %

Välillä varastossa seisoo joku tuote pidempään kuin toinen, ja päiväykset uhkaa lähentyä tai on ylittyneet. Nämä tuotteet on säilytetty oikein ja säkit ovat ehjiä, ellei toisin mainita. Tuotteissa on pitkät päiväykset ja ylitykset ei juurikaan mitään vielä muuta. Vitamiinit ja hivenaineet on ensimmäiset, joiden teho alkaa heiketä