MARSTALL

Jokaiseen elämänvaiheeseen ja tarpeeseen 

Hevosten terveellinen, lajinmukainen ja luonnollinen ruokinta - sitä Saksalainen Marstall on edustanut jo yli 40 vuoden ajan. Olipa kyseessä nuori tai vanha, pieni tai iso, urheilussa tai vapaa-ajan käytössä - Tarjoaa Marstall oikeanlaisen rehun jokaiselle hevostyypille ja jokaiselle suoritustasolle. 

Mutta kuka on Marstall-brändin takana? 

Tutustu Marstallin tarinaan ja arvoihin tällä sivulla

Marstallin tarina

Perinteitä kunnioittava ja arvoihin sitoutunut - Kaikki alkoi pienestä yrityksestä suurella intohimolla. Kunnioituksen, yksityiskohtien rakkauden ja läheisen suhteen asiakkaisiimme avulla syntyi yksi ensimmäisistä hevosille tarkoitetuista muroista – meidän Marstall-myslimme. Sukupolvien ajan kasvoimme keskisuureksi yritykseksi. Olemme rehellisiä, luotettavia ja henkilökohtaisia – sekä itsellemme että asiakkaillemme. Jos voimme parantaa jotain, teemme sen! 

Innovatiivinen ja maanläheinen - Marstall tänään edustaa kolmea perheyritystä samalla intohimolla ja samoilla arvoilla. Pääkonttorimme Allgäussa tarjoaa innovatiivisia ideoita ja sovittaa huippuluokan rehut uusimpiin tieteellisiin havaintoihin. Tuotteitamme valmistetaan lisäksi Oberstaufessa, Osnabrückissa ja Hollannin Limburgissa. Yksi asia säilyy: Vain hevosystävälliset, erittäin sulavat ainesosat pääsevät rehusäkkiin! 

Intohimoinen hevosharrastaja - Panostamme ehdottomasti kaikkien hevosten terveelliseen ruokintaan. Monilla meistä on omia hevosia – siksi tämä on meille sydämenasia. Huolehdimme sinusta ja hevosesi terveestä ja pitkästä elämästä, kompromisseja tekemättä. Kaikki tämä on meille itsestään selvää.

Kaikki yhdessä kädessä – Olemme erikoistuneet yksinomaan hevosiin! Vain valikoidut raaka-aineet saapuvat meille. Niistä valmistamme kaiken, viljasta pellettiin, itse – siihen voimme olla ylpeitä. Käyttämämme "hydrotermisen sulatuksen" ansiosta saamme parhaan sulavuuden ja herkullisen "purutuntuman". Luonnon parhaista aineksista kokoamme murojamme. Jokaiselle löytyy sopiva vaihtoehto tuoreena ruokakuppiin!

Kokemuksesta – Rakastamme kaikkia hevosia – emme vain omiamme. Vaihdamme ajatuksia asiakkaidemme kanssa – suunnitelmallisesti ja tasavertaisesti. Jotkut etsivät hevosilleen parasta mahdollista hoitoa ja jos taito ja persoonallisuus kohtaavat, heistä tulee itse osa Marstall-perhettä. Se ei ole sattumaa, koska sekä te että me lähdemme joka päivä työhön ja talliin intohimolla. Parempaa pohjaa huippulaatuiselle rehulle ei olekaan!

Tieto ja kokemus – Ajatus siitä, miten voimme tukea hevosten terveyttä optimaalisella ruokinnalla, motivoi meitä. Teemme tiivistä yhteistyötä tieteen kanssa ruokintakokeissamme, ja olemme tehneet niin ensimmäisestä hetkestä lähtien. Vuosien kokemus ja terve "tiedonjano" viljelyä, maataloustekniikkaa ja monimutkaista "hevosen ruuansulatusjärjestelmää" kohtaan auttavat meitä. Hevosten omistajat hyötyvät kertyneestä kokemuksestamme ja asiantuntijan näkemyksestämme.

Alla Weissachmühle, Marstallin pääkonttori ennen ja nyt, sekä Kreiling-yhtiö 

    

Läpinäkyvyys – Meillä on aina korostettu läpinäkyvyyttä, se ylittää kauas vähimmäisvaatimukset - myös neuvonnassamme. Kysykää meiltä kysymyksiä! Jaamme mielellämme tietomme teille. Kerromme teille suoraan, mitä tuotteissamme on "sisällä", jotta tiedätte, mitä ruokitte. Sillä vain yhdessä kanssanne kaikki hevoset todella hyötyvät parhaasta hevosenruoasta!

Turvallisuus ja laatu – Huippulaatuisen tuotteen ei tarvitse olla kallista, mutta se ei synny hetkessä. Yhtenä ensimmäisistä valmistajista, jotka ovat ottaneet käyttöön laadunhallinnan, tiedämme tämän kokemuksesta. Tulevaisuudessakin annamme tuotteidemme säännöllisesti tarkistaa ja sertifioida – menestyksekkäästi! Nämä sertifikaatit takaavat teille korkeimman laadun ja turvallisuuden.

Terveellinen täysvalikoima – Harrastus, urheilu vai kasvatus? Nuori vai vanha hevonen? Olemme ylpeitä siitä, että kehitämme "yksinkertaisesti terveellistä hevosenruokaa" kaikille. Yleisosaajina tarjoamme sinulle kaiken, muroista erikoisiin mineraaleihin. Tämän laadukkaan ruoan valmistaminen onnistuu vain siksi, että olemme erikoistuneet täysin hevosiin – ja kyseenalaistamme työmme päivittäin. Rakkaus yksityiskohtiin – Tarkemmin sanottuna, laidunmaasta ruokakuppiin, meidän on huolehdittava lähes kaikesta päivittäisessä työssämme. Valitsemme, valmistamme, optimoimme – tarkastamme ja vaihdamme ajatuksia jatkuvasti. Rakkaus yksityiskohtiin on leimannut meitä, tuotteemme puhuvat puolestaan jokaiselle hevoselle, kaikkii tarpesiin.

Meille on tärkeää


... että hevonen on kumppani, ystävä ja toveri koko elämän ajan. 

... että laatu on "välttämätön" ja olennainen perusta hevosrehulle. Premium-rehu sisältää vain parhaita, luonnollisia ainesosia! 

... yksilöllinen neuvonta jokaiselle asiakkaalle ja heidän hevoskumppanilleen on tärkeää, olipa kyse sitten harrastajasta, kasvattajasta tai kilpailijasta! 

... hyvä ja tarpeisiin sopiva ruokinta on terveiden ja tyytyväisten hevosten perusta. Ei enempää, ei vähempää.

... tiimi on tärkein voimavara päivittäisessä työssä. Olipa kyse sitten ihmisestä ja hevosesta tai meistä ja asiakkaistamme: Vain kunnioittavalla kanssakäymisellä saavutamme parhaat tulokset. 

... että asiakas on kumppani tasaveroisesti. Voimme oppia teiltä, ja jaamme mielellämme tietomme teille!