Käyttökokemuksia

”Hoofin Vizyme rauhoitti suoliston jo viikon ruokinnan jälkeen. Suosittelemme todellakin Hoofia.” 

-Stable Haapakangas”Hevosen lannan laatu parani merkittävästi kahdessa viikossa”

-Ilkka Korpi, menestynyt suomalainen raviohjastaja ja -valmentaja.”Hoofin mahatuotteet Vizyme ja Calphovit ovat kyllä hyviä! Suosittelemme kyllä Hoofia!”

 – Pekka Korpi, Suomen mestari 2021”Vatsan toiminta ja suorituskyky paranivat kahdessa viikossa. Voin todellakin suositella Hoofin tuotteita kaikille hevosen omistajille.” 

-Salla Koskio, suomalainen harrastaja-valmentaja"Thai Ming ja Messiah olivat kipeitä, joiden vatsalle annoimme Hoofin Vizymeä ja lisäksi Vimeperos ja Equi-Haemolytan tuotteita. Hevoset paranivat huomattavan nopeasti, starttasivat hyvin ja vielä voittivat lähtönsä. Hoofin tuotteista oli selkeästi apua, jonka vuoksi olen suositellut mielelläni Hoofia eteenpäin!

– Nina Pettersson-Perklén (Hevosia tallissa 58)”Olen aloittanut Hoofin ruokinnan minun ruunalle, Benjamin Song kuukausi sitten. On ollut mukava nähdä, että hevonen on oikein hotkinut rehut yhtä soittoa. Ei ole paljoa haaveiltu välissä eli näyttää maistuvan.

Hevonen on ollut normaalisti kiukkuinen, kun vatsa on vaivannut, mutta nyt pysynyt pääosin tyytyväisenä.

Kaksi viikkoa ruokinnan aloitettua Benjamin Song teki älyttömän juoksun Kuopiossa heti toiseksi; 16,2 hokkikengässä, kun normaalisti siihen on saatettu päästä vain kesäkengässä. Nyt maanantaina 2 viikkoa myöhemmin tuli myös hyvä juoksu Killerillä – voitti lähtönsä ja palautui vielä nopeasti 

  • Ruokin vatsalle ja suolistolle, Hoofin Vizymeä
  • Päivittäiseen ruokintaan on käytössä, Vimix plus ja Vime C-elektrolyytti
  • Ennen ja jälkeen startin ruokin Hoofin Equi-Haemolynia.
  • Varsalle on omat tuotteet Hoofilta.”

—Sari Tarvainen, hevoshieroja & harrastajavalmentaja“No nyt ootte onnistuneet! Mun nirsoista nirsoin tamma juo Hoofin elektrolyyttiä mielellään, ilman makuun totuttamista”

- Riikka Kosonen, Finntack, harrastevalmentaja”Kaikki hevoset ovat juoneet ja syöneet tosi mielellään Hoofin ravinteita. Lisäksi karvapeitteet ovat pysyneet terveen näköisenä myös karvanlähtöajan. Harjaan kunnolla hevosia päivittäin, joka vaikuttaa tietenkin terveeseen karvaan ruokinnan lisäksi.

Hevoset syövät Hoof Equimino -ravinnetta täyttämään päivittäisen ravintotarpeen varsinkin treenikaudella. Kevyemmällä kaudella ei välttämättä ruokita aina mitään ylimääräistä. Vatsalle ja stressaavien tilanteiden ennaltaehkäisyyn annamme Hoof Vizymeä, sekä Vime C-Electrolyte ja Vimelyte -elektrolyyttejä rasituksen mukaan. Sekoitan matkoilla elektrolyytit vain veden sekaan, mutta hyvin ovat nyt malttaneet juoda myös matkoilla, vaikka aiemmin saattoivat nirsoilla vieraan makuista vettä ulkomailla.

Viimeisimmällä kisamatkalla mukana ollut tamma, Omppu on stressiherkkä ja murehtii usein liikaa muutoksia. Heinän laatu oli myös tosi heikkolaatuista matkalla, mutta kaikesta huolimatta myöskään Ompun vatsa ei nyt onneksi mennyt yhtään löysälle. Omppu syö lisäksi myös Hoofin seleenipitoista E-vitamiinia, Vime E+SE vähentämään lihasjäykkyyttä.

-Liida Lehtonen”Karvan kunto ei ole koskaan näyttänyt yhtä hyvältä ennen Hoofin Biotin HADin ja Vimix Plusin käyttöä. Olen ollut erittäin tyytyväinen Hoofin tuotteisiin.” 

-Elisa Pitkänen, Esteratsastaja


Yksi tallin hevosista oli talvella vähän väliä räkäinen ja kipeänä. Ruokimme kuurin Hoofin Equimino ravinnetta ja sairastelu loppui. Ravinne jäi hetkeksi pois ruokinnasta ja sama hevonen tuli heti kipeäksi. Emme jätä enää pois!

Suolisto-ongelmiin tallissa ruokitaan Hoof Vizymeä. Muutamat hevoset ovat erityisesti aina olleet kunnon stressimahoja, mutta nyt vatsat ovat pysyneet parempina starteissa. On kiva, kun ravinteiden annostukset ovat pieniä ja hevoset syövät niitä senkin vuoksi hyvin.

Olemme ruokkineet Hoofin ravinteilla alkuvuodesta saakka. Hevoset ovat pysyneet nyt terveinä ja startanneet hevoset ovat suoriutunut ihan hyvin tämänhetkisen kovan tason huomioon ottaen.

Viimeisimpänä otettiin ruokintaan myös Hoof Equi Force nivelille, jänteille ja lihaksille."

- Kaisa Heikkilä, Hevospalvelut T. Jauhola”Hoofin Equi-Haemolynin ansiosta vastuskyky ja veriarvot paranivat tehokkaasti. Kilpahevosten kannalta on tärkeää, että Hoofin tuotteissa ei ole varoaikaa. Suosittelen mielelläni Hoofin laadukkaita tuotteita.” 

-Ilona Mäkinen, suomalainen ravivalmentaja ja hevoshoitaja”Aloitin jonkin aikaa sitten Hoofin ravinteet suomenhevosruunalleni. Jo kahden viikon jälkeen alkoi pieniä muutoksia näkymään mm. Nivelien turvottelun (etenkin takajalkojen) vähentymisenä ja parempana juomisena! Normaali kiukkuisuus hoitotilanteissa on myös vähentynyt selkeästi. Ruunalla todettiin viime vuonna IBD LPE ja puhtaaksi ultrauksen jälkeen suolistolle on etsitty sopivaa ravinnetta. Lihaksisto on ottanut hurjan harppauksen myös kehityksessä sekä etenkin palautumisessa. Hevosen energiatasot ovat palautuneet selkeästi. Treenailu kohti harrastekilparatsun uraa entisen raviuran myötä on siis hyvällä mallilla!💪🏼 Päivittäiseen ruokintaan kuuluu meillä Vimeperos liikutuksen jälkeen Suoliston tueksi Vizymeä kolme päivää viikossa Lisäksi tulossa Hoofin Equi-Haemolyn suorituskyvyn parantamiseen sekä B-vitamiinipitoinen Vimelyte-elektrolyytti tukemaan kilpailu- ja treenikautta! - Carita Kananen, harrastekouluratsastaja ”Olen pitkään miettinyt 3-vuotiaalle kasvavalle ratsuponilleni ravinnetta tukemaan urheilukäyttöön valmistavaa kasvua. Sain lahjaksi ystävältä Hoof Vimix plussaa ja en voi olla tyytyväisempi. Kavioiden laatu on parempi, karva kiiltää ja poni on saanut massaa kertymään kasvusta huolimatta. Hoofin tuotteet jäävät meille käyttöön!” 

- Lotta & Goldriver Let it go @lottakivimaa
"Yhdellä tallin hevosista on ollut tulehdus ohutsuolessa sekä omalla 5-vuotiaalla estehevosella on myös ollut suolisto-ongelmia aiemmin. Oma hevoseni on syksyllä juuri madotettu, mutta suolisto-ongelmat palasivat jälleen keväällä.

Ruokimme hevosille muutaman viikon Hoofin Vizymeä jonka jälkeen molempien vatsat rauhoittui.

Hevoset ovat syöneet mielellään Hoofin ravinteita eikä ole jäänyt mitään kupin pohjalle. Mukava kun syöttömäärät ovat niin pieniä, kun joitain lisäravinteita annetaan yli 100g päivittäin.

Päivittäisessä ruokinnassa meillä on Hoofilta Equimino-monivitamiini, E-vitamiini Vime E + SE sekä elektrolyytit. Tilasimme Hoofin ravinteita myös tallin muille hevosille ''

– Esteratsastaja @iituhurskainen

Hevosia tallissa 14kpl
”Olemme ruokkineet reilu puoli vuotta Hoofin Vizymeä vatsa- ja suolisto-ongelmiin. Ravinne on rauhoittanut tallin jännittävänkin kilpahevosen vatsan ja ruokimme Vizymeä nykyään säännöllisesti. Nyt kun hevosten vatsat pysyvät kunnossa niin se on näkynyt myös hevosten suorituskyvyssä ja käyttäytymisessä.

Hoofin C-vitamiinipitoinen Vime C-elektrolyytti on myös käytössä tallissa.

Olemme suositelleet Hoofia myös muille”

-  Taru ja Esa Holopainen
”Jätimme suoliston gastrogard-pastat pois ruokinnasta ja luovuimme monista purkeista tallin hyllyiltä. Nyt meillä on kaksi purkkia ja ponit ovat suorittaneet tasollaan merkittävästi paremmin. Tallissa on ollut puoli vuotta käytössä Hoofin Vizyme mahalle ja Equi Force lihaksille ja nivelille. 

Armani on 12-vuotias erittäin läheisriippuvainen poni, jonka mukaan tarvittiin aina joku kaveri autoon. Nyt kun maha on pysynyt kunnossa niin olemme matkustaneet kaksistaan.Normaalisti niin rauhalliset ponit sähelsivät ja riehuivat aiemmin matkustaessa ja stressasivat sitä, jonka vuoksi maha oli löysälle ja se myös näkyi tuloksista.

Aikaisemmin 2100m oli hirmu vaikea matka, kun maha oli kuralla. Armani pysähteli usein loppuvaiheessa ja viimeiset 500m olivat vaikeat. Nyt ei ole enää ollut merkitystä matkan pituudella ja mahat ovat pysyneet hyvänä vaikka on kierretty pitkäkin reissuja.”

Laura Sipilä, raviurheilja, tallissa 2 ponia, SM kulta 2021, SM hopea 2022

Armani kuuluu Suomen nopeimpiin Russeihin tällä hetkellä
Aloitimme ruokkia Hoofin ravinteilla 2021 vuoden lopussa. Heti alkuun yllätyimme, että tallin jokainen hevonen oikeasti rakasti Hoofin ravinteiden makuja. Hevoset oikein nuolevat kupin aina tyhjäksi! Aiemmin tallista on aina löytynyt hevosia jotka eivät ole pitäneet jostain lisäravinteista.

Kaikki hevoset syövät ja juovat nyt paremmin! Näin ollen hevoset myös palautuvat hyvin kovastakin treenistä. Ennen Hoofia kun osa hevosista ei syönyt kaikkea toivottua eivät ne myöskään palautuneet yhtä nopeasti.

Hevoset myös matkustavat nykyään paremmin. Ruokimme hevosille aiemmin erilaisia pastoja ja muita lisiä vatsalle, nyt kaikki ne on voinut jättää pois ­– annamme vain Hoofin Calphovit-ravinnetta vatsalle. Bodenin kotirata on vain 2km päässä, mutta seuraavaan rataan on jo 130km matkaa, joten on tärkeä että hevoset eivät stressaa ennen raveja ja vatsat pysyvät kunnossa. Nyt huomasimme että osan hevosten PH-arvot olivat hieman laskeneet. Syy selvisi nopeasti kun Calphovit oli loppunut – tilasimme lisää!

Meidän hevosten karva ja iho näyttävät myös hyvältä.

Aiemmin ruokimme Hoofilta 4 kertaa viikossa Calphovit-ravinnetta kasvuun, luustolle ja vatsalle sekä Vimix Plus -monivitamiinia sekä Hoofin elektrolyyttejä ja Biotiinia. Calphovit on edelleen ruokinnan pohjana 3-4 kertaa viikossa, mutta annamme myös All Vit in One -ravinnetta. Tässä on mukana kaiken muun lisäksi myös ravinteet kavioille ja karvalle, joten pääsemme hieman pienemmällä.

Olemme suositelleet Hoofia myös muille!”

– Elisabeth Manberg & Petri Salmela

Boden, 50 hevostaParas juttu Hoofissa on se, että ravinteet ovat riittoisia! Meillä on ollut nyt Espanjassa käytössä HOOF Calphovit, edistämään vatsan ja suoliston hyvinvointia. Omalla hevosellani joka esiintyy kuvassa on ollut stressimahaa. Hoofin Calphovit sisältää myös ADE-vitamiinit ja kivennäiset kasvuun ja luuston kehitykseen.

Otimme myös käyttöön Hoofin vitamiinit. Tuotteiden korkeat ravintopitoisuudet mahdollistavat totuttua pienemmät syöttömäärät ja tuotteet on hyvin maistuvia. Meillä on kymmenkunta hevosta tallissa, kelle Hoofin ravinteita syötetään. Nyt kaikki hevosemme saavat laajempaa vitamiinisekoitusta.

@hipicogabarre.riders @so.much.furr “Nanan karva on ollut yleensä huonokuntoinen aina talvisin, kuvien 1 ja 2 kaltainen. Kuvista näkee, että

aiemmin karva oli hyvin kulunut pohkeen kohdalta ja kaulasta ohjien kohdalta.

- Ruokin Nanaa Hoofin Biotin HAD:lla sekä Vimix Plus:lla talvisin. Karva kunto ei ole ikinä ollut näin hyvä. Hevosen yleinen olemus on ollut hyvä sekä karvapeite on kiiltävä – ei lainkaan pörröinen tai kulunut. Näyttää ihan kesäkarvalta myös talvisin.

– Esteratsastaja Elisa Hiidensalo


.