HOOF:n tarina

Hoof Oy on kehittänyt korkealaatuisen täydennysrehusarjan hevosille, joka perustuu maailmanluokan hevosravintoon. Tuotevalikoima on suunniteltu ja tuotettu yhteistyössä huippu hevosurheilijoiden ja muiden alan johtavien asiantuntijoiden kanssa.

HOOF TARJOAA LISÄRAVINTEITA VARSOILLE, TAMMOILLE, URHEILU- JA VAPAA-AJAN HEVOSILLE

Jani Lammi ja Esa Kaikumaa (Hoof Oy:n perustajat.) Mr. Nguyen Thanh Hungin (Vemedimin RD-keskuksen varajohtaja) kanssa.

Hoofin tuotevalikoima pohjautuu hevosravintoon, jota on käytetty jo toistakymmentä vuotta Euroopan ulkopuolella hevosurheilun kärkimaissa Yhdysvalloissa sekä Saudi-Arabiassa. Näitä ravinteita on jatkokehitetty täyttämään meidän hevosen tarpeet Euroopassa pohjoisella pallonpuoliskolla olevien ravintopuutteiden osalta. Tällä hetkellä Hoofin ravinteita on saatavilla sekä hevosomistajien käytössä myös Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Ranskassa sekä Iso-Britanniassa.

Hoofin tuotevalikoima tasapainottaa ravitsemuksellisia puutteita ja lisää tarvittavien ravintoaineiden saantia urheilusuorituksen valmistautumiseen ja palautumiseen, sekä tukee nopeaa toipumista sairauden tai vamman jälkeen.

Urheiluhevoset ovat urheilijoita, jotka tarvitsevat tarkkaa ravinnon seurantaa saavuttaakseen huippusuorituksen varsinkin silloin, kun se on ratkaisevaa. Hoof tarjoaa erityisiä täydennysrehuja urheilu- ja kilpahevosille, sekä hevosen jalostukseen.
Hoof tarjoaa ainutlaatuisia probioottikantaisia vatsan lisäravinteita Euroopassa, jotka parantavat hevosen ruoansulatuskanavan hyvinvointia, tuotteita vahvistamaan kavioita ja kiiltävää turkkia sekä elektrolyyttejä, jotka ovat erityisin hyödyllisiä kovan rasituksen jälkeen.

MIKSI ASIAKKAAMME RAKASTAVAT HOOFIA?

  • Huippuhevosurheilijoiden suosittelemat tuotteet ja alan erityisosaaminen talliolosuhteista laboratorioon
  • Tuotteiden korkeat ravintoainepitoisuudet takaavat huomattavasti pidemmän riittoisuuden, mihin käyttäjät ovat aiemmin tottuneet
  • Hoofin ravinteet muodostuvat huolellisesti jalostetuista tuotteista ja laadukkaista ainesosista, joten hevoset tarvitsevat merkittävästi vähemmän ylimääräisiä ravintolisiä ollakseen terveitä
  • Herkulliset maut, jotta hevosesi syö mielellään päivittäisen annoksensa
  • Euroopassa ainutlaatuisia probioottikantaisia tuotteita vatsa- ja ruoansulatusongelmiin, ilman varoaikaa

Lue lisää Hoofin asiakaskokemuksista.

MIKSI SINUN KANNATTAA VALITA HOOF

  • Korkeilla ravintoainepitoisuuksilla oleva tuotevalikoima, joka vastaa hevosten ravintotarpeisiin kaikissa elämänvaiheissa ympäri vuoden
  • Tuotteet koostuvat vain Euroopan standardien mukaisista ravintoaineista, jotka täyttävät EU:n täydennysrehumääräykset
  • Hoofin valmistakumppani Vemedimillä ja suomalaisella laboratoriopalvelukumppanilla Biosafella on korkea asiantuntemus tuotteiden turvallisuuden varmistamiseksi
  • Hoofin tiimillä on yli vuosikymmenien kokemusta hevosravitsemuksesta ja -urheilusta

HOOFIN TUOTTEISSA EI OLE VAROAIKAA

Hoofin ravinteet sisältävät vain EU:ssa hyväksyttyjä ravintoaineita. Nämä täydennysrehut täyttävät myös muut EU:n täydennysrehuissa käytettäville ravintoainevalmisteille asettamat määräykset ja ovat eläimelle sekä käyttäjälle tutkitusti turvallisia.

Hoof on Ruokavirastoon rekisteröitynyt rehualan toimija, joka noudattaa toiminnassaan Suomen ja Euroopan Unionin rehuvaatimuksia. Lista hyväksytyistä toimijoista on löydettävissä Ruokaviraston sivuilta:

https://ruokavirasto.fi/globalassets/yritykset/rehuala/rekisterit/rekey183.pdf

Tuotteet koostuvat ainutlaatuisista yhdistelmistä vitamiineja, aminohappoja, probiootteja, kivennäisaineita sekä hivenaineita päivittäisen ruokinnan täydennykseen. Laadukkaat raaka-aineet, moderni tuotantolinja, laboratoriot ja asiantuntijat varmistavat, että jokainen Hoofin tuote on turvallinen, tehokas ja tasapainoinen. Valmistuksessa ei käytetä geenimuunneltuja raaka-aineita (GMO), väriaineita tai rohdoskasveja.

HOOFIN TIIMI TAKAA TERVEYTTÄ JA HYVÄÄ SUORITUSKYKYÄ HEVOSELLESI, YLI 20 VUODEN ASIANTUNTEMUKSELLA HEVOSRAVINNOSTA JA -URHEILUSTA

Hoofin tiimillä on vuosikymmenten kokemusta hevosten omistuksesta, hoidosta, kasvatuksesta sekä hevosurheilusta. Hoofin tiimi koostuu useista hevosurheilijoista, hevoslääkäristä, hevosen omistajista ja ohjaajista Suomesta ja Ruotsista. Nämä ammattilaiset ovat nähneet lisäravinteiden tehokkaat tulokset ja suosittelevat mielellään Hoofia kaikille hevosomistajille päivittäiseen käyttöön.

TAVOITTEENAMME ON VARMISTAA, ETTÄ HEVOSESI VOI JA NÄYTTÄÄ PARASTAAN PÄIVITTÄIN ‒ ETTEI SINUN TARVITSE HUOLEHTIA SIITÄ!

Meidän velvollisuutemme Hoofilla on noudattaa lukuisia eurooppalaisia menettelyohjeita, jotta tarjoamme hevosellesi tehokkaamman ja turvallisemman ravinnon. Teemme tiivistä yhteistyötä laboratoriokeskus Biosafe – Biological Safety Solutions Oy:n kanssa varmistaaksemme hevosen turvallisuuden ja, että alan tiukat vaatimukset täyttyvät. Me Hoofilla olemme erittäin ylpeitä voidessamme tehdä tiivistä yhteistyötä Biosafen kanssa tarjotaksemme varmuuden, että Hoofin hevosravinteet ovat 100 % turvallisia.

Lue lisää Biosafesta

HOOFIN VALMISTUSKUMPPANIT OVAT VIETNAMIN JOHTAVIA ELÄINRAVITSEMUKSEN AMMATTILAISIA, JOILLA ON YLI 20 VUODEN KOKEMUS ELÄINRAVITSEMUKSESTA.

Hoofin ensimmäinen valmistuskumppani on nimeltään Vemedim Animal Health. Ensimmäisten 30 vuoden aikana Vemedim on valmistanut yhteensä noin 600 erilaista eläinravitsemuksellista tuotetta, 36 maahan ympäri maailmaa. Vemedim on vuosien ajan kehittänyt hevosravinnetuotteita tunnetuissa kilpahevosmaissa, kuten Saudi-Arabiassa, Qatarissa, Kuwaitissa ja Libyassa.

Lue lisää Hoofin valmistuskumppanista, Vemedimistä

MIKSI ARVOSTAMME SAUDI-ARABIASSA LAAJALTI KÄYTETTYÄ HEVOSRAVINTOA?

Se on yksinkertaista; kun kyse on hevosista ‒ he tietävät mitä tekevät. Puhdasrotuiset arabialaiset hevoset ovat yksi maailman nopeimmista ja vahvimmista hevosroduista, jotka ovat tunnettuja kauneudestaan, voimastaan ja nopeudestaan. Saudi-Arabia kuuluu suurimpiin maihin, jossa hevosurheilu on suuressa suosiossa, minkä vuoksi sitä kutsutaan hevosten kuningaskunnaksi. Saudi-Arabiasta on tullut maailmanlaajuinen hevosurheilun kohde muun muassa Saudi Cupin takia, joka on maailman arvostetuin kansanvälinen hevoskilpailu, jonka palkinnot nousevat jopa 20 000 000 dollariin (USD).

Hoofin tuotteet perustuvat muun muassa Saudi-Arabiassa käytettyihin rehuihin. Nämä tuotteet ovat testattuja Suomessa ja Ruotsissa yhdessä asiantuntijaryhmän ja hevosurheilijoiden kanssa. Testien jälkeen tuotteet ovat mukautettu vastaamaan eurooppalaisten hevosten tarpeisiin. Tämän seurauksena Hoofin tuotevalikoima auttaa hevostasi voimaan ja näyttämään parastaan päivittäin.